2019. augusztus 30., péntek

Van kivel de nincs hol zugló

Van kivel de nincs hol. Olcsó panzió Zuglóban a Bosnyák térnél. Masszázs szolgáltatás is! A Belami Panzió vár titeket minden kérdés nélkül, akár órákra is! Mindig pontos utasításokat kapunk arra vonatkozóan is, hogy hol hagyjuk a kulcsot a látogatás után, vagy a lakásban, vagy egy postaládában.


Lehetne csak néző, de esetleg át is vehetné a pálcát, néhány csapás erejéig. Remek szolgáltatás, biztos, hogy vissza fogunk még jönni. Diszkrét megoldás külső viszonyt fenntartóknak.


Ha intim programokról, a régóta vágyott találkozóról és a szenvedélyes órákról van szó, akkor bizony a helyszín korántsem elhanyagolható. Ha van kivel , de nincs hol ? Igazi elit apartmanok várnak rád és párodra a Corvin sétányon. Te hozod a partneredet, mi adjuk a megoldást. Csak Ti kettesben, kellemes.


Szeretne néhány kellemes órát tölteni párjával, de nincs hol ? Ne habozzon, hívjon minket! Szoba pár órára Budapesten, szállás pár órára Budapesten kiadó. Iza kézben tartotta a beszélgetést, megadta a pontos címet, és megkért, hívjam fel újra, ha a megbeszélt. Búvóhely pár órára, búvóhely pároknak kiadó.


Vegyetek ki lakást vagy szobát pár órára és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Minden lakásunk modern, igényesen felszerelt. A lakások tisztaságára mindig nagyon ügyelünk.


Ezek exkluzív lakások, kábel tv, wifi, klíma, parkoló van , hogy teljes legyen a kényelmetek. Székesfehérváron kiadó kettő lakás pároknak,átutazóknak. Olyan hőfokot beállítva amilyen számotokra a legjobb.


Ha nem akartok nagyüzemi helyre menni, ahol egymásnak adják a kilincset, akkor jó helyen jártok! Zugló , Nagy Lajos Király útja 134. Kiadó búvóhelyeinket lefoglalhatja néhány órára vagy napra. Szinte mindannyian szembesülünk mindkét problémával életünk során.


Van kivel de nincs hol zugló

Címkék: buvohely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba v kerületben órákra ha van kivel de nincs hol kiadó xvi kerületben búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten belvárosban órákra xiii kerületben órákra buvohelyek szoba órára. Margit kórház mellett a San Marco utcában, a Selmeci utca közelében található a búvóhely. Képek Friss képek a képgalériában.


Megközelítés Kattintson a térkép megtekintéséhez. A páromnak közeledett a születésnapja. Elég régóta együtt vagyunk, a közös fénykép, vágyott ajándék, kézzel készített apróságok ideje lejárt már kapcsolatunkban.


Elit búvóhelyek várnak rátok a Corvin negyedben! Eleged van már az olcsónak hirdetett, később csalódást okozó búvóhelyekből? Kápráztasd el kedvesed és látogassatok el hozzánk a Corvin sétányra!


Szolgáltatásunk elérhető, várjuk Vendégeinket! Igényes, jól megközelíthető, szépen berendezett apartman Pécs belvárosában, az Árkád bevásárlóközponttól 3m-re, csendes parkos környezetben, napközben pár órára, vagy éjszakára, de akár egy romantikus hétvégére is bérelhető. Ha elbújnátok a világ elől.


Van kivel de nincs hol zugló

Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Ha már van kivel , de még nincs hol - búvóhely pár órára kiadó a Corvin sétányon. MEGNYÍLT ÚJ BÚVÓHELYÜNK!


KERÜLET) Megnyitottuk V. Deák Ferenc Tér közelében (perc a metróból), hangulatos, igazi kis randikuckó sarok káddal fűszerezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések