2019. augusztus 20., kedd

Pénzügyi számviteli ügyintéző okj ingyenes 2019 debrecen

A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka mellett is! Pénzügyi - számviteli ügyintéző OKJ -s tanfolyam – Országosan elérhető távoktatásos képzés kedvező áron, részletfizetéssel. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj ingyenes 2019 debrecen

A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő. Alkalmazottként nettó 180. Ft-os fizetésre számíthatsz ezen a szakterületen, de vállalkozóként ennek akár a tripláját is hazaviheted. Erre figyeljen az év végi adókonferenciák könyvelői kreditpontjainál!


Nem elegendő a könyvelőknek csak a kreditpontra figyelni, fontos az is, hogy legalább kreditpontot számviteli témakörben teljesítsenek! Sikeres szakképesítő vizsga (írásbeli, gyakorlati, szóbeli) után tanulóink OKJ -s szakképesítő és - ha igénylik - Europass bizonyítványt kapnak kézhez. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy szakmai tudáshoz jusson. Igény esetén kérhető Europass bizonyítvány is.


Záróvizsga lehetőség évente, a minisztérium által meghatározott hónapokban és napon lehetséges, amiről időben tájékoztatást adunk. OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ , amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Mert a pénzügyi - számviteli ügyintéző Magyarországon igen keresett szakember, OKJ -s képzésünk elvégzését követően bármely magyarországi munkahelyen elismert szakmai végzettséggel pályázhatsz.


Mert minden képzésünknél részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Csak a legjobb oktatókkal dolgozunk, aki maguk is gyakorolják a szakmát. Itt az OKJ Akadémiánál nem csak a bizonyítványt szerzed meg, az elméleti ismeretek mellé gyakorlati tudás t is adunk. Debreceni Szakképzési Centrum Minden jog fenntartva! A képzés helyszíne: Szombathely, távolabbi lakhely esetén útiköltség térítés!


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj ingyenes 2019 debrecen

A képzés kezdetétől az utolsó vizsga napjáig keresetpótló juttatás: 81. A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. Az intenzív tanfolyamot már 7-hónap alatt elvégezheted. Minden vállalkozás számára fontos, hogy pénzügyei átláthatók legyenek. A tendenciák figyelmen kívül hagyása és a likviditási kérdések rossz kezelése ugyanis még egy jól működő céget is megrengethet.


A munkaterület rövi jellemző leírása. Ha úgy érzi, szívesen tudna meg többet arról, mi zajlik egy pénzügyi - számviteli ügyintéző tanfolyamon, mi a képzés tematikája, és milyenek a munkavállalási kilátások a szakmában, látogassa meg. A pénzügyi - számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj ingyenes 2019 debrecen

Kövess minket a legfrissebb hírekért! Ingyenes , gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Registrar by Onlinenic Inc Name server: ns1.


Pénzügyi számviteli ügyintéző ( okj ) képzés és tanfolyam országszerte, kiváló előadókkal! Ezzel az egy tanfolyammal három végzettséget szerezhet egyszerre ( Pénzügyi ügyintéző , Számviteli ügyintéző és Pénzügyi projektmenedszer-asszisztens), a komplex szakmai vizsgatevékenységeket teljesítve. Felnőttképzés az egész országban.


Látogasson el oldalunkra, tekintse át elérhető képzéseinket, cégünk elért eredményeit és vegye fel velünk a kapcsolatot. Az online pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, melyek egy része az EFEB fejlett oktatási rendszerének köszönhetően már elektronikus formában is elérhető. Szolgáltatásunk díjmentes. Regisztrált felhasználóként tárolhatja CV-jét és dokmentum mintáit, a későbbiekben pedig naplózhatja jeletkezéseit. Főkönyvi és analitikus nyilvántartásokat vezet, költségelszámolásokban, leltározásokban és ezekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzésében vesz részt.


Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon nappali és esti munkarenddel! Megtalálhatók vagyunk a Blaha Lujza tér mellett, az Erzsébet krt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések