2019. augusztus 22., csütörtök

Penny ünnepi nyitvatartás 2019

A szokásos hétköznapi nyitvatartás Bővebb információt itt talál. Ismerje meg Ön is a Penny Kártya nyújtotta előnyöket, és regisztráljon akár Online! Penny Market üzletek ismét különleges menetrend szabott ünnepek, húsvét. A kereskedelmi egységek zárva tartanak, csak a vendéglátó és szórakoztató területek üzemelnek egyedi nyitvatartással az alábbi napokon: Nemzeti Ünnep – március 15.


Munka Ünnepe – május 1. A boltok nyitva tartása az ünnepi hosszú hétvégén. Hozza ki belőle a legtöbbet! Tekintse meg ünnepi nyitvatartásunkat! Akciók, kedvezmények egy helyen!


PENNY katalógus, ellenben ezen az oldalon a legtöbb esetben már hamarabb is átlapozhatod azt. A Penny akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb! Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Penny akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban. Már megjöttek a téli cuccok is!


Penny ünnepi nyitvatartás 2019

Fillérekért vehetünk márkás cuccokat Szerbiában a Magyar határtól csak 15km-re eső Szabadkán! A régi piaci forgatagot élheted át újra, ami itthon megszűnt sajnos. JYSK üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.


Változik a megszokott karácsonyi bevásárlás rendje, az új nyitvatartási szabályok szerint december 24-én legkésőbb déli órakor kötelesek bezárni a boltok, áruházak – hívta fel a figyelmet az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ). A jegypénztár a látogatók rendelkezésére áll hétfőtől– szombatig 10. December 24-én délig vásárolhatunk. Vasárnap és munkaszüneti napokon csak rendezvények esetén nyit ki a jegypénztár a rendezvény előtt másfél órával. Megnyílt a Desszert Neked az Allee-ban!


Kóstold meg az Allee születésnapi tortáját! Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, csúszdás Aquapark, Apartmanpark és Kemping szeretettel várja vendégeit. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kiemelt időszakokban előfordulhat, hogy az AquaPalota családi élményfürdő terhelése eléri a hatóságilag engedélyezett maximális vendégszámot. Szerző: MTA KIK Szerdán, az ünnep napján zárva lesz a könyvtár, a többi napokon a megszokott rend szerint várjuk olvasóinkat. Tájékoztatjuk Önöket,hogy október 23-án és november 1-én Ügyfélszolgálataink, Hulladékudvaraink zárva tartanak.


Vásároljon, sportoljon, ügyintézzen egy helyen, a Malompark Bevásárlóközpontban! Röviden összefoglalva, mostantól nem csak az adatok beviteléért kaphattok pontokat amit készpénzre válthattok, hanem régebbi bejegyzések elavult adatainak korrekciójáért is. Ebbe beletartozik a cím, elérhetőség, nyitvatartás frissítése is egy adott üzletnél vagy hatóságnál. BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT. Bezárás Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező.


Penny ünnepi nyitvatartás 2019

A játék és fogadási rendszerek ezen a napon is nyitva tartanak. Játékosaink interneten, SMS-ben, az OTP bankjegykiadó-automatákon, valamint az ünnepnapokon is nyitva tartó értékesítőhelyeken adhatják fel játékaikat. No Comments wp_gyurivill_admin. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Augusztus 20-án üzleteink zárva tartanak, kivéve a fitness és szórakoztató egységeket, valamint az éttermeket. Pestszentlőrinc büszkesége az Új Tündérkert étterem és kávéház.


Ezt a weboldalt azért hoztuk létre, hogy az áruda legfontosabb információiról ( nyitvatartás , elérhetőségek, hírek, stb.) tájékoztatást tudjunk adni. Parkunk a nyitva tartás változásának jogát fenntartja! Az időjárási viszonyok befolyásolhatják a Park nyitva tartási idejét!


Pénztárunk a hivatalos zárást megelőző egy órával korábban zár! Vecsés, Kossuth Lajos u. Hozzászólás Az év végi ünnepek alatt változott mun­karend szerint tartanak nyitva a te­mesvári nagyáruházak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések