2019. augusztus 12., hétfő

Rövid mesék

Egyszer volt, hol nem volt egy játékgyártó öregember. Ez az öregember gyönyörű játékokat készített. Nagyon sokat dolgozott vele.


Rövid mesék

Egy játék több nap alatt készült el, szeretettel készítette. Mesetár - legújabb esti mesék. Mátyás király és a koldus (népmese) november 22. Firtos (székely népmese) november 21. Himácsal város polgármestere elhatározta egyszer, hogy próbára teszi hivatalnokai őszinteségét.


Egy forró nyári napon maga elé szólította őket, felmutatott az égre, és igen ellágyult hangon így szólt: -Nézzétek, ma mennyi csillag ragyog odafenn! Az oldalunkon megtalálhatod a legújabb és legnépszerűbb mesék mellett a legrégebbi egyszerű rajzfilmeket is, a mesefilmek adatlapjain találhatsz hasznos és érdekes információkat a meséről, mint például az előzetesek magyar szinkronnal, vagy a háttérképek és poszterek amelyek mind. Dehogynem - mondta a villám. De kinek hinnéd el, hogy nem történhet veled semmi baj, ha nem saját magadnak?


Ha beleesel az óceánba, akkor eggyé olvadsz a testvéreiddel, és hatalmasabb leszel a leghatalmasabb viharnál is, a leghangosabb villámnál is. A legnagyobb magyar gyerekoldal! Játékok, mesék, versek, dalok, családi programok óvodásoknak és iskolásoknak. Annyiféle kincs létezik a világon! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.


A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog! A kampány célja, hogy minél több ember számára váljon nyilvánvalóvá az olvasás és a személyes történetek mesélésének fontossága. A FELHŐ MEG A NAP - Szomorú vagyok, kedvenc mókamesterem. Mesék felolvasással, animációval, zenével kicsi és nagyobb gyerekeknek.


Rövid mesék

Volt a világon egy kismalac, annak volt egy kis háza egy nagy rengeteg erdő közepén. Légy üdvözölve a mesék földjén! A MeseLandián sok, számos mesét és rajzfilmet találsz, amivel örömtelibbé válhatnak a számítógép előtt töltött perceid száma! Az öreg párt, aki csak ismerte, mindenki kedvelte a faluban.


Terus néni és Imre bácsi szelíd békességben, csendes harmóniában éldegélt kicsi házukban, melynek utcafrontján nyaranta tarka virágok sokasága díszlett, a hátsó kertben pedig számos, különleges gyümölcsöt érlelő fát ápoltak, neveltek. Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire fontos a gyermekek életében a mese. Számos kutatás bebizonyította, hogy azok a gyermekek akiknek otthon rendszeresen olvastak, mondtak a szülők mesét könnyebben ment az olvasás, a szövegértés, a problémamegoldás, a kreatív alkotás, a tanulás. Ha gyermekednek esti mesét keresel, a legjobb helyen jársz! Folyamatosan bővülő gyűjteményünkben megtalálsz minden féle-fajta mesét, régieket, újakat, népszerűeket és kevésbé ismerteket.


Mesék az igaz értékekről Keress Folyamatosan újuló tartalommal. Látogass vissza később is, szeretettel várlak. Mentsd el az oldalt a kedvenceid közé, így nem kell keresned. A katalógus a legkedveltebb mesék és rajzfilmek magyarul elérhető teljes online változatait is felsorolja.


Rövid mesék szövegesen. Ezen az oldalon fesztiválfilmeket és rövid filmeket mutatunk be, amik középpontjában gyerekek állnak. A filmek között van olyan, amelyik a Ciak Junior Filmfesztivál, Pécsi Mozgókép Fesztivál vagy a CIAK Junior Gyerekfilm fesztivál versenyfilmje volt. Gyerekdalok, mondókák, mese, versek gyűjteménye egy helyen. Kedvenc történeteim, meséim.


Az itt található irások közül néha fel szoktam olvasni egyet-egyet tanítványimnak, arra alkalmas idõben. A társának meg akkora füle volt, hogy még azt is hallotta, mikor felkelt a hold. Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett. Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Nikolettának nem volt apukája.


Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban lá. Az erőszakolás Szörnyű gyerekkorom volt. Az oldal tájékozódást nyújt a mesék világában, legyen az akár népmese, klasszikus vagy kortárs mese.


Rövid mesék

Ezen kívül a mese fontosságáról és pszichológiájáról is összegyűjtöttük a leginformatívabb cikkeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések