2015. július 22., szerda

Deák ferenc gimnázium szalagavató 2018

Deák ferenc gimnázium szalagavató 2018

A diákok egy hónapon keresztül - szinte minden tantárgyhoz kapcsolódóan - tanulmányi versenyeken vehetnek részt, ahol megmérettethetik tudásukat, ismereteiket. Kérjük, hozzátok magatokkal a nálatok lapuló relikviákat, hogy közösen idézhessük fel a múltat. D Osztálytánc - Duration:.


C tánca - Duration: 5:27. Közzétételi lista Letölthető dok. Gimnáziumunk névadójának, a „haza bölcsének” tiszteletére rendezett bensőséges megemlékezésünkön a gimnázium diákjai és tantestülete mellett számos vendég is részt vett. A szalagavató bál t iskolánkban tartjuk. Végzőseink hónapokon keresztül készülnek a bemutatkozásra, s angol és bécsi keringőt, palotást s modern táncokat mutatnak be a jelenlevő szülőknek, vendégeknek.


Tavasszal rendezzük meg, s szellemi és sportvetélkedőket foglal magába. DEÁK FERENC GIMNÁZIUM – JÓZSEF ATTILA SGT. Jól felszerelt, lelkiismeretes. Iskolánk lány röplabda csapata november 13-án csapatos röplabda kupán vettek részt a Pálffy Miklós Szakközép iskolában.


Czuczor Gergely Gimnáziummal kellett versengenünk az első helyért. A lányok derekas küzdelemben a tiszteletreméltó 2. Deák Ferenc születésének 215. Ebben a tanévben ez már a második ezüstérme a csapatnak. Kispest egyetlen gimnáziuma.


A Földes Ferenc Gimnázium hivatalos weboldala. Szabadfalviné Kormányos Anikó, Grallert Krisztina tanárnőnek, és Fejér Szabolcs tanárúrnak, akik országosan is kiemelkedő tehetséggondozó munkájukért Graphisoft-díjat kaptak. Levelekkel, kérdésekkel kérjük, a honlapon található elérhetőségeken keresztül forduljanak hozzánk! Gönczi-nap: November 22. Differenciált térrendszerű, nyitott és fedett terekkel egyaránt rendelkező épület.


Szalagavató - Kölcsey Ferenc Gimnázium , Zalaegerszeg Jump to Content. Europe Európai Uniós vetélkedőn. GALÉRAIA és GIGAPAHORÁMA! Az Erkel Ferenc Gimnázium szalagavató ünnepségét a felújított művelődési házban tartották.


A végzős diákok angol, majd bécsi keringő formávióval nyitották meg a bálat sportcsarnokban. Az az esemény, amely minden ember életében csak egyszer jön el – a szalagavató bál. Négy éve, mikor még csak kezdtem a gimnáziumot, nagyon távoli dolognak tűnt. El sem tudtam igazán képzelni a helyzetet, mikor majd én is ott állok, és az osztályfőnököm feltűzi nekem a szalagot.


Deák ferenc gimnázium szalagavató 2018

Három főbb csoport alkotja a diákságot: a szegediek, a bejárók és a kollégisták. A Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium honlapja. A tavalyi első helyünk miatt mi tartottuk a megemlékezést Öveges József tanár úrról, mely a résztvevő diákok és kollégák nagy elismerését. Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium.


A múlt tanév során a Vásárosnaményi II. Iskolánk tanulói közül azok vehettek részt, akik szerepeltek az október 23-i műsorban, vagy valamilyen tanulmányi versenyen bizonyították tudásukat. Ebben az évben is megrendezzük a Pro patria et libertate II.


A jelentkezési határidőt és a részletes tudnivalókat a linkre kattintva lehet megtekinteni. Rákóczi Ferenc Országos Latin Fordítási Versenyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések