2015. július 21., kedd

Eredetiségvizsgálat 2018

Eredetiségvizsgálat 2018

Ezért kötelező például az eredetiségvizsgálat olyan esetekben is, mint például ha külföldről hozunk be egy járművet, és meg szeretnénk bizonyosodni múltjáról, vagy motort cseréltünk gépkocsinkban, és mivel változik a motor száma, ezzel akarjuk elkerülni az esetleges hatósági atrocitásokat. Thank you for rating this article. Az eladó vagy a vevő fizeti az eredetiségvizsgálat árát?


Eredetiségvizsgálat 2018

A gépjármű adás-vétel során megegyezés kérdése, hogy az eladó vagy a vevő állja az eredetvizsga költségét. A hiteles dokumentum beszerzése mindkét fél érdeke, az eladó ezzel igazolja, hogy az eladásra szánt jármű nem lopott, okmányait nem buherálták. Eredetiségvizsgálat ,Budapest, X. Amennyiben el szeretné kerülni, hogy esetlegesen lopott, totálkáros, lízinges vagy egyéb problémás gépjárművet vásároljon vagy írasson nevére, kérem keressen fel minket és bízza ilyen jellegű ügyeit szakemberekre! Ahogy korábban már megírtam régóta tervezte a kormány bevezetni, hogy kötelező legyen az eredetiségvizsgálat külföldi járművek esetén is. Nem pusztán azért, mert törvényi kötelességünk, bár az sem utolsó szempont, hogy a vizsgálat nélkül nem fogunk tudni eljárni az okmányirodában, vagyis a megvett használt autó soha nem fog a nevünkre kerülni.


Műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat , forgalombahelyezés. A külföldről behozott autók esetében az egyedi műszaki vizsgáztatás átfutási ideje jelentősen megnövekedett akár hónap is lehet! Munkatársunk munkaidőben percen belül visszahívja Önt! Kérem adja meg nevét és telefonszámát!


Az eredetiségvizsgálat időpont egyeztetéssel kezdődik. Válaszd ki, hogy hol szeretné hogy történjen az eredetiségvizsgálat pl: eredetiségvizsgálat Budapest, vagy eredetiségvizsgálat 22. VIN Expert Kft Budapest III.


EU-ból érkező használt járművekre is kell eredetiségvizsgálat. Ha rendszám hiányában nem tudja mozgatni az atóját, hívjon és segítünk! Adásvételkor általában megegyezés kérdése, hogy ki fizeti az eredetiségvizsgálat díját: az eladó vagy a vevő.


A kormányhivatalban még az nap bejegyezték. Februárban kaptam a navtòl felszólítást hogy napon belül irassam át miközben már nem volt a tulajdonomban. Meghatalmazások letöltése eredetiségvizsgálathoz és átíráshoz. Letölthető meghatalmazások és egyéb nyomtatnivalók: Ezen az oldalon az eredetiségvizsgálathoz illetve okmányirodai átíráshoz szükséges dokumentumokat, meghatalmazásokat lehet letölteni.


Amint elkészült az eredetiségvizsgálat és megkötöttük a kötelező biztosítást, az okmányirodában illetve a járási hivatalban már intézhető is az átírás. Ezen kívül természetesen nálunk kell legyenek személyes irataink, a gépkocsi törzskönyve, valamint az adásvételi szerződés. Január elsejétől, minden alábbi járműnek el kell végezni kötelezően a eredet vizsgálatát a honosítás alkalmával. Vállalkozásunk jelenleg Zuglóban egy eredetiség vizsgáló állomással rendelkezik. A vizsgálatot követően cégünk a vizsgálatról igazolást illetve határozatot állít ki a befizetett szolgáltatási díj igazolása mellett.


A kalkulátorral gyorsan kiszámolható, hogy mennyibe kerül az átíratás. A lakcímkártyával (lakcímet igazoló hatósági igazolvány) igazolhatjuk a lakcímünket. A lakcím megváltozása esetén szükséges a lakcímkártya megújítása. A hétvégén elvégzett eredetiségvizsgálat többlet költséggel jár, mert csak Ön miatt megy a műhelybe kollégánk.


Ahhoz, hogy az autó tulajdonosát ne érjék meglepetések, fontos, hogy tájékozódjon a szolgáltatás menetéről. Magyarországra behozott külföldi használt autóra, el kell végeztetni az eredetiségvizsgálatot. Ennek hiányába az okmányirodában nem lehet az autót forgalomba helyezni! Forduljon hozzánk bizalommal! Több lépcsőben változnak a külföldről behozott használt autókra vonatkozó szabályok.


EU-s országokból érkező autóknál is kötelező az eredetiségvizsgálat , május 20-tól pedig már csak műszaki bizonyítvánnyal lehet egyszerűen és olcsón forgalomba helyezni az import járműveket. Mobil eredetiségvizsgálat Budapesten és környékén sem engedélyezett. Hívható reggel 8-tól este óráig.


A mobil eredetiségvizsgálat akkor sem vehetõ igénybe, ha jármûve mozgásképtelen, vagy egyéb okból kifolyólag nem tud részt venni a közúti forgalomban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések