2015. július 20., hétfő

Úszómester képzés 2019

Úszómester képzés 2019

Feliratkozás hírlevélre. A hírlevélre feliratkozásssal Ön elfogadja, hogy havonta egy-két. A vizsga legfontosabb eleme a kombinált mentési feladat bemutatása, mely megköveteli a jó úszni tudást, a jó fizikai adottságokat, s hogy az úszómester ismerje a vízből mentés szabályait. Mivel a tanfolyam időtartama relatív rövi előfordulhat, hogy a megfelelő erőnlét eléréséhez egyes jelentkezőknek szükségük lesz.


Úszómester képzés 2019

Skip trial month free. Unsubscribe from Szeánsz Szauna? Pharmaceaticual and pharmaceutical packaging basics. Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj-s képzések?


Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény. Hétfő Futottunk, hogy egy jó ügyet támogassunk Egyesületünk is csatlakozott a „Fuss, hogy mások túlélhessék! Magyar Légimentésért Alapítvány szervezésében Keszthelyen került megrendezésre szeptember 14-én (szombaton). Havonta (a pontos indulással kapcsolatban keress minket).


Úszómester képzés 2019

A képzést megfelelő csoportlétszám esetén indítjuk. WSZFI Úszómester képzés. Az idei évtől minimálisan szigorítottunk a szintfelmérő rendszerünkön. Erre azért volt szükség, hogy ténylegesen csak azok vegyenek részt a tanfolyamainkon, akik mind fizikálisan, mind egészségügyileg is el tudják érni a minimum kezdeti szinteket.


Időtartama: óra, ebből óra elméleti, óra gyakorlati képzés. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Jelenleg felhasználó olvas minket. Országos képzés nappali, levelező és távoktatásban.


Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös, kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Ha esetleg lemaradtál a jelentkezésről, de szeretnél például a képen látható helyen dolgozni a nyáron, akkor jelentkezhetsz újra, intenzív nyári úszómester képzéseinkre. OKJ-s , nem B-típusú , a tanfolyam elvégzéséről magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki.


Klórgáz témakörben (csoportoknak) egyedi speciális témakörökben is tartunk tanfolyamokat, továbbképzéseket, kérjen egyedi árajánlatot ! Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Egy hetes úszómester képzés indul március 6-ától az Aquaworld Budapestben. Ha jól tudsz úszni és szereted a napfényt és a vizet akkor jelentkezz gyorsan! Ha sikeresen végzed képzésünket elhelyezkedési lehetőséged szinte biztos vidéken és Budapesten egyaránt.


Nyári munkát keresel, de legszívesebben a strandon töltenéd minden idődet? Ha tudsz úszni és szeretnél egy nemzetközileg is elismert szakmát, jelentkezz következő úszómesteri képzésünkre, aminek a költségét mi álljuk! Amennyiben felkeltette érdeklődésed a fenti leírás és konkrét információkat szeretnél megtudni a képzésről – várható indulás, képzés időtartama –, abban az esetben kérjük, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot.


Március 22-én egy rendhagyó, exkluzív programra kerül sor a Török Sándor Strandfürdőben. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület nem mindennapi programmal készül a Víz Világnapjára: március 22-én 20-tól óráig mindenkit várnak a vásárhelyi strandon egy éjszakai fürdőzésre. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés ! Tanfolyamok, képzések: Siófok.


Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések