2015. július 16., csütörtök

Marso futómű állítás

Akciós nyárigumi és téligumi kínálat. A futómű ellenőrzés és állítás azért szükséges, mert a jól beállított futóművet tulajdonképpen nem is észleljük, természetesnek vesszük a következőket: - optimális, kiegyensúlyozott útfekvés - egyenes úttartás - egyenes úttartás fékezésnél - optimális kanyarfekvés - hibátlan úttartás egyenetlen. Országos gumiabroncs szerviz és autógumi csere hálózat. A gumi- és autószerviz hálózat az ország egész területét behálózza, így biztos lehetsz benne, hogy a közeledben is megtalálható egy MARSO szerviz.


Marso futómű állítás

A legjobb személyautó, kishaszonjármű, motorkerékpár és egyéb gépjármű javítók egy helyen. A megnyíló ablakban egyszerre több fájlt is kijelölhet. Térképes autószerviz kereső adatbázis amelyben megtalálhatja az Önhöz legközelebb működő korrekt, megbízható szervizt az ország egész területén. Az elfogadott maximális fájlméret: 8MB.


A futómű elállítódása során a gumiabroncsok kopása megnő, így hamarabb kell őket cserélni és az autó komfort érzete is csökken. Mindig ellenőriztesse a futómű -beállítást. A megfelelő futómű beállítás csökkenti az üzemanyag fogyasztást, növeli a gumiabroncsok élettartalmát és teljesítményét illetve javítja az utasok és a járművezető kényelmét. Ha azt veszi észre, hogy a gépjármű vízszintes úton jobbra vagy balra húz, el kell vinnie a gépjárműt egy Baumgartner-műhelybe futómű -beállításra.


Marso futómű állítás

A futómű beállítást megelőzi a futómű szerkezeti átvizsgálása. AJÁNDÉKBA ADJUK a futómű állítás munkadíját! Ha probléma van mindig a Farkasgumi a legjobb választás.


Minőségi gumi, kiváló szakemberektől. ContiSafeszolgáltatási csomag igénybevételéhez a járműtulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), Continental-csoporthoz tartozó (Continental, Barum, Semperit) gumiabroncsot online, vagy személyesen, és valamely szerződött partnernél felszereltetni. Marso csinálta Veszprémben!


A foglalás egyszerű, gyors és ingyenes. Bátran ajánlom az ismerőseimnek is. Gumiabroncs értékesítés a robogótól a kombánjig mindenre. Acél és könnyűfém felni forgalmazás és javítás.


Teljeskörű gyorsszerviz szolgáltatás, időszakos szerviz, olajcsrere, futómű alkatrészek cseréje, futómű állítás. A leggyakoribb mai korszerű autóknak az elülső és hátulsó futóműve is beállítható – kivéve a merev hátsóhíddal rendelkező gépkocsi. Boros György ★ Ferencz Car Kft. Zoltán ★ Nord-Frank Kft. Fő profilunk a gumiabroncs szerelés , centírozás, kereskedelem személyi és kisteherautó kategóriában.


A futómű állapota nem gyerekjáték, nem lehet a szőnyeg alá söpörni a problémát, különben sokkal komolyabb meghibásodásokkal kell szembenéznie hamarosan. Szintén oly fontos a hátulsó futómű állítása, mint az első tengelyen történő állítás , mivel ennek elmaradásában elhúzás, gumikopás, kormány ferdeség lép fel. A MARSO által kínált Bandag futózott gumiabroncs mindezt képes megvalósítani! Hozza be hozzánk autóját, és mi gyorsan, precízen és szakszerűen beállítjuk futóművét, a gyári paramétereknek megfelelően, a legmodernebb technika segítségével! Az akció érvényes ig Az árak az ÁFA-t tartalmazzák, db karkasz futózására vonatkoznak!


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Futómű alap beállítások. Webáruházunkban vásárlóinkat gumiabroncsok széles választékával várjuk. A szélvédő és első ajtó üvegek esetén NEM.


Megjött a Mikulás és online kedvezményt hozott! Csak TÜV bizonylattal rendelkező fólia esetén és B- oszloptól hátrafelé. Foglalj online november 22.


Keressen nálunk téli-, nyári gumit autójára, telepjárójára, teherautójára vagy motorjára. Szege gyorsszerviz, gyorsszervíz, szezonális tárolás, felni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések