2015. július 7., kedd

Érzelmes szülinapi köszöntő

Köszöntelek és kívánom, Legyen ma szép napod! Eltelt ismét egy év És Te újra ünnepelsz. A távolság közel, s él a szeretet, Ha szavaimmal szövöm át szívedet. Szülinapi versek, köszöntések blogja. Vicces, humoros és érzelmes köszöntések.


Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját. Isten adjon még legalább 1évet, erõben, egészségben tartson meg Téged! A születésnap mindig az elsõ napja egy újabb 3napos utazásnak a Nap körül.


Elõször elfelejted a neveket, majd elfelejted az arcokat, aztán elfelejted felhúzni a sliccedet, végül elfelejted lehúzni a sliccedet. Nincs is jobb alkalom arra, hogy kifejezd a legjobb barátnőd iránti szeretetedet, mint a karácsony. Ilyenkor nyugodtan válhatsz érzelgőssé, és ő is viszonozni fogja. Válogass a következő idézetek közül, és azt, amelyik a leginkább igaz rátok, küldd el a barátnődnek.


Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Lepd meg szerettedet személyre szóló születésnapi idézettel!


Szórd szét kincseid – a gazdagság legyél te magad. Nyűdd szét díszeid – a szépség legyél te magad. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Dsida Jenő: Születésnapi köszöntő édesanyámnak.


Ha van még nap az égen, Úgy ma ragyogjon az. Szerelmes versek, idézetek, rövid szerelmes üzenetek. Két kedves versikét is találtam amivel felköszöntheted a szülinapost egy szép képeslapra írva. Bár Ő még nem érti, a szülőknek biztos szép ajándék.


Válogattam 1-érdekes képet, jókívánságot, videót ebből az alkalomból. Szeretlek Édes, szeretlek tége szeretni foglak, amíg csak élek. Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!


Te vagy az életem, ki mellett élhetem életem, s Te vagy életem értelme, kinek élete nem élet nélkülem. Szép versek az életről, a minden napokban történő dolgokról, megható és fájdalmas érzésekről. Igyekeztünk összegyűjteni a legtöbb szülinapi zenét, melyek közül ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet legyen az vidám, vicces, mulatós vagy rock. A zeneszámok mellett megtalálod a hozzá tartozó videót.


Pozrite si ďalšie nápady na tému Narodeniny, Cake pops a Novoročné priania. A(z) Boldog születésnapot című videót nepp. Megszülettél, nem tudtam, hogy fogadjalak De múltak az évek és magamba zártalak. A szívemben élsz már hosszú évek óta Lelkem boldogsággal van tele azóta. Itt vagy Velem, mint földnek a fény Boldog lettem, hisz megszülettél.


Képeslapküldő - online montázs képszerkesztő a legújabb fejlesztésünk! Sokan kerestek kifejezetten köszöntőnek alkalmas verseket (névnapra, születésnapra, anyák napjára, házassági évfordulóra, Valentin napra, nőnapra, ballagásra, stb.).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések