2015. július 3., péntek

Otp ingatlan debrecen

Az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként megbízható megoldást nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlan adásvétel folyamatában és a hitelügyintézés során. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Eladó, kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka.


Otp ingatlan debrecen

Eladó és kiadó ingatlanok Debrecenben. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket. Oldalunkon magyarországi, piaci ár alatt megvásárolható, végrehajtás alatt álló ingatlanok , ingóságok, és ingatlant kereső ügyfeleink között böngészhet.


OTP ingatlanpont - Süvöltős Róbert ingatlan közvetítő, Debrecen. Segítséget nyújtok ingatlanok eladásában-vételében, teljes körű kedvezményes. Debreceni és Debrecen környéki ingatlanok irodája - Bemutatkozás. Debrecen központjában elhelyezkedő, egyedi megjelenésű irodánkban várjuk Önt, ha ingatlant szeretne eladni, kiadni, esetleg vásárolni, vagy bérbe venni!


Közel éve ingatlanozom és használom az ingatlanok. Könnyen kezelhető, gyors és áttekinthető felület és ami a legfontosabb egy közvetítőirodának, hogy nagyon sok kereső ügyfélhívást hoz az eladó és kiadó ingatlanjainkra! Ajánlom minden ingatlan kereső ügyfélnek és irodának! Fiatal dinamikus csapat! Az OTP Csoport ma már nemcsak Magyarországon, hanem a közép- és kelet-európai térségben is meghatározó szereplő.


A bankcsoport a régió országában van jelen, közel 1millió ügyfél pénzügyi igényeire kínál magas színvonalon megoldást. Erika személyében egy valóságos Duna House tündérrel sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg! Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant.


Otp ingatlan debrecen

Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor. Kínálatunkban túlnyomórészt piaci megbízású ingatlanok szerepelnek, de a portfóliónkban megtalálhatók még az OTP Csoport tulajdonában lévő használt és új építésű ingatlanok is. Az új építésű ingatlanok után érdeklődők több száz, azonnal vagy rövid időn belül költözhető új otthon közül választhatnak.


FELIRAT: Hívjon minket! OTP FAKTORING Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem tekinthető tartozásrendezési ajánlatnak. Amennyiben a tartozásrendezési lehetőségekkel, azok feltételrendszerével kapcsolatban kérdése merül fel, forduljon bizalommal személyes. INGYENES hirdetésfeladás! Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései.


Díjmentes hitelügyintézés. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Debrecen Czibi Zoltán … fellendülési folyamatának, dolgozzon ingatlanértékesítőként.


Debrecen , Hajdúszoboszló, Püspökladány … eladás-vásárlás folyamatának. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Iroda ingatlan kínálata.


Otp ingatlan debrecen

Debrecen kedvelt részén, a Hatvan utcai kert csendes, a központhoz közel eső övezetében, magas műszaki tartalommal rendelkező, jó elrendezésű, társasházi lakások eladók. Az ingatlanok 65nm-88nm alapterületűek, a földszinten privát kertkapcsolattal. Kedvező hitelkonstrukció és vásárlási feltételek. Jelenleg részüzletre van tagolva, de egy fedélszék alatt -Nagy, teherautóval is megközelíthető udvar, ingyenes parkolóval -különálló raktár -szintes pince -cserép fedés -Az ingatlan csak egyben eladó, a részüzletek külön NEM !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések