2015. július 28., kedd

Ha a férfi fél a szerelemtől

Mi nők, hajlamosak vagyunk nem észrevenni bizonyos jeleket, amelyek arra utalnak, hogy életünk értelme bizony nem igazán képes szeretni. Egy dolog, hogy valaki attól fél , hogy a negatív élmények megismétlődnek, de még ha minden a lehető legjobban alakul, egy új szerelem akkor is feltépheti a régi sebeket, felidézve az elutasítás vagy a csalódás élményét, amitől a legtöbben inkább menekülnének, ezért nem akarnak semmit, ami erre emlékezteti őket. Ha egy férfi most szállt ki egy hosszú és komoly kapcsolatból, akkor fennáll a veszélye, hogy bármennyire is vonzódik hozzánk, mégsem tud stabilan mellettünk maradni. Ha férfi jön, akkor az többnyire azért jön, hogy segítsek neki, hogyan hódíthatná vissza az elveszített kedvesét!


Befordulta m, nagyon szenvedte m. A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen. Ha megérte aligha lesz uralma tovább feletted ebben a kérdésben: Valójában nem a kedvesed viselkedése okozza a legtöbb fájdalmadat, hanem az a rögzült program (hiedelem), amit gyerekkorod óta hordozol. Egyetlen mondat: ha egy férfi szeret, akkor érted bármit megtesz. Szerintetek hogyan viselkedik egy normális férfi , illetve ha kapcsolatban vagytok ő milyen hogyan szerettetek bele?


Mit lehet tenni, ha a férfi fél egy párkapcsolattól? Volt már olyan veletek, hogy egy párkapcsolattól vagy akciótól meghátráltatok, attól tartva, hogy a partnernél majd túl sokat kell. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Ha ezt a címet adnánk ennek a cikknek, sokan gondolnák azt: „ugyan már! A férfiak és az egyedüllét.


Bármikor találhat magának va-lakit. Egy férfi is félhet attól, hogy egyedül mara miközben nem kevésbé szorongató számára az elköteleződés gondolata. Ha csak a másik keres tége de te egyszer sem hívod fel , vagy nem írsz magadtól neki üzenetet, az a barátság rovására megy.


Természetesen ebben is meg kell találni a harmóniát, ugyanis az is zavaró lehet hosszú távon, ha valakit minden órában felhívsz, vagy egész álló nap üzengetsz neki. De a tekintete csak úgy izzott a szerelemtől , amíg csak meg nem telt könnyekkel. Akkor lehunyta a szemét, és azt hazudta, hogy aludni szeretne. A kórteremben nem András volt az egyetlen beteg, de Veronika csak őt látta, mosolyogva lépett oda hozzá, megfogta a kezét.


Ezért, ha a férfi megragadja a tekintetét, ne fusson el előle, tartsa vele a szemkontaktust, ezzel azt mutatja neki, hogy Ön is érdeklődik iránta! A szeretlek a férfi legnagyobb mumusa? A testbeszéde elárulja, hogy érdeklődik Ön iránt.


Annyira fel , hogy nem tud szeretni. Annak, aki a szeretet lényegi értelméhez és gyakorlatához közelebb szeretne jutni, ajánlom nagyon, hasznos olvasmány lesz. Ezen kívül még magas fokon jár körül-belül néhány művészeti ágat, úgyhogy ha nem csak a szeretethez, de a festészethez, színekhez, zenéhez, ízekhez közeledne a gyanútlan olvasójelölt, akkor is gyakran fog ujjongani.


Ha csupán egyet vall be, akkor hazugnak vagy ferdehajlamúnak titulálja. Számára minden nő egyértelmű veszélyforrás, mert elrabolja tőle nehezen megszerzett tulajdonát. Az intim szférát megsértő teljesen kiterjeszti énjét a másikra, az összeolvadás érzése azonban fenyegető a férfi számára, ezért falat emel.


Ha a nő kezdeményez, akkor a férfi csupán megadja magát. Sodródik az eseményekkel, és mivel vadászösztönét nem piszkálta fel senki, nem érdekelt a kapcsolat kialakításában. A nők azonnali szexuális kezdeményezése sem hat rájuk pozitívan, és lehet ez nagyon igazságtalan, de az évezredes beidegződések akkor sem.


Hiába szaporodnak a jelek, hogy Tibor ismét csak áltatja, a szerelemtől elvakult Éva még abban is a férfi szerelmének jelét látja, amikor kiderül, hogy hosszú ideje minden lépését figyelteti a. Ha egy párkapcsolat boldogtalan, egészen biztos, hogy mindkét fél felelős a boldogtalanságért. Ha egy nő túl sokat a ezért nem a partnerét kell hibáztatnia. Ugyanez a helyzet, ha a férfi ad túl keveset.


A végső tanulság az, hogy hiábavaló dolog mindenért a másikat hibáztatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések