2016. április 5., kedd

Bizonytalan férfi meghódítása

Bizonytalan férfi meghódítása

A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. A férfi olvasók meg fogják látni, hogy egyes tippek a nők meghódítására is érvényesek. Talán nem is vagyunk annyira különbözőek. Olvass tehát tovább, mert tuti ötlet következik, amely segít maj hogy meghódíts egy férfit.


Használd őket óvatosan, mert alkalmazásuk nagy hatalommal és felelősség jár. A Halakat egyszerre kétfelé húzza valamilyen erő. Ha a Férfi bizonytalan velem kapcsolatban, akkor hogy lehet kiugrasztani a majmot a bokorból?


Legyen az akár pozitív, akár negatív rám nézve, hogy velem akar-e lenni, de van erre valami jó viselkedési minta vagy recept, hogy mi adja meg a Férfiaknak a végső lökést, hogy végre biztosak legyenek abban, hogy kellek nekik vagy sem? Az ismerőseink nagyon furcsán néztek rám. Nem értették, hogy egy csinos, értelmes, tehetséges nő, akit a világ legszuperebb embere vett feleségül, miért bizonytalan , erőtlen és miért retteg mindentől.


Bizonytalan Férfi - Budapest - Update 2. Keresem azt a hölgyet aki a vágyait megélni, felfedezni, a határait feszegetni szeretné, és ehhez keres egy férfit aki türelmes, és társa lenne. Azonban annál kevés dolog nehezebb, amikor a társunk folyamatosan megkérdőjelezi, amit teszünk, amit gondolunk. Hiszen ezzel óriási terhet pakol ránk, saját belső bizonytalanságából kifolyólag. Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt.


A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. A barátot, a lelki társat, a szeretőt, a mesterét. Egyszerűen mindent, mert nem éri be kevesebbel, mint a tökéletes testi és lelki egyesüléssel. A Halak férfi nehezen nyílik meg az érzéseivel kapcsolatban, ám, ha egyszer beengedett a szívébe, onnan szinte lehetetlen kikerülnöd. A Vízöntő férfi temperamentuma.


Bizonytalan férfi meghódítása

Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. De mindent egyedül akar megoldani. A csábítás művészete tanulható. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk.


Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne.


Bizonytalan férfi meghódítása

Hirdetés Nem minden férfi egyforma, más tetszik egy Baknak, mint egy Ráknak. A Halak személyisége jellemzően bizonytalan , és nem képes összpontosítani. Ha meg akarod szerezni, és nem csak egy éjszakára, előtte tudd meg, milyen jegyű, nagy segítségedre lesz. De viszont tegnap óta nem is beszéltünk,olvastam róluk,hogy nagyon falat húznak maguk köré. Ha én nem írok rá akkor ezek szerint ő nem is fog?


Jellemzése előtt fontos megjegyezni, hogy eleme a Föl ezért a Bika férfi alapvetően türelmes, kitartó és ragaszkodó. Bak férfi meghódítása ? Gondolkodására a józan paraszti ész jellemző, de mivel uralkodója a Vénusz, ezért tetteiben sokszor a tipikus női minták érvényesülnek. Ha még bizonytalan vagy, hogy kipróbáld fiúval.


A Mérleg jegy férfi szülöttei nagyon tudatosak. Mindig tisztában vannak vele, hogy mit akarnak, kifinomult, művelt, egyenes személyiségek. Rendkívül alaposak, semmit sem kapkodnak el, így náluk egy nő meghódítása sem egyik pillanatról a másikra történik.


Partnereiktől elvárják a nyílt és korrekt hozzáállást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések