2016. április 13., szerda

Kutyás strand

Kutyás strand

Kutyabarát strandok, fürdetőhelyek. Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban! Kelet-Magyarország első kutyás fürdőhelyén a kutyák és gazdik is pancsolhatnak. A hatvani strand magánkézben lévő területen helyezkedik el, így nyitva tartása is a bejelentkezéstől függ. A telken kisebb-nagyobb vizekben pancsolhatnak, játszhatnak a kutyák.


Reviews We had a Nice day with the dogs! Tisza-tó, ahol nyáron már kutyás strand is lesz A balatoni kutyastrandok után a Tisza-tó fővárosa és a Velencei-tó fővárosa is nyitott a kutyás fejlesztésekre. Imre, Tiszafüred polgármestere összetetten gondolkozik a kutyatartást érintően. Ez a hely – a balatonboglári „kutyastranddal” ellentétben – valóban strand : nagy területtel, gyönyörű rálátással a Badacsonyra, szemetesekkel, árnyékkal, futópályaként funkcionáló füves résszel, WC-vel, stéggel.


Elképzelésük eredménye egy nagyszerű strand lett, ahol jól érzi magát a család is, a kutya is. A „ kutyás ” strandon külön partrészük és zuhanyozójuk van a kutyáknak, és szigorú „előírások” szabályozzák a nem kutyás nyaralókkal való békés együttélést. Felszereltség: tusoló és zacskók kutyáknak. A balatonföldvári kutyás strandon mutatták be május 27-én azt a térképet, ami a Balaton kutyabarát helyeit mutatja be egy kis kutyás etikával megspékelve.


A két hivatalos kutyás strandon kívül (földvári és fonyódi) szálláshely, borászat, étterem és cukrászda, turisztikai látnivaló és állatorvos is látható a térképen, aminek nyomtatott. A Kopaszi gáton ne a kapuval zárt területre menjetek, hanem a szabad kutyás hátsó partszakaszra, ami Rio nevű szórakozóhely jobb oldalán található! Ez nem kijelölt kutyás strand , vagy fürdőhely lesz, de ezen a részen nem lesz tiltva a kutyák fürdetése. Ez egyelőre még nem hivatalos eredmény, a javaslat még jóváhagyásra vár, jövő hétre ígértek oldalunknak választ. A köztudottan kutyabarát Ausztriában sehol sem lehet kutyát fürdetni, úsztatni a Fertő-tóban.


Kijelölt kutyás strand a Lungo mare sétálón, a Frapart Villa közelében. Köves, aprókavicsos a partszakasz, kettő és négylábúaknak egyaránt megfelelő, természetes árnyék is van. Krk sziget: Krk óvárosához közel ( kutyás strand 6-8p) igényes, 2-fős apartmanok. Itt mi is voltunk, a scampi pucolós videó itt készült. Crikvenica: a kutyás strand mögött, rögtön a tengerparton, igényes 2-fős kutyás apartmanokat bérelhetünk.


Kutyás strand

A teraszról rálátsz a strandra! A strand zöldterülete viszonylag nagy, a fűben egy hajdani minigolfpálya nyomai láthatók. Természetes tehát, hogy itt a számtalan egyéb szórakozási lehetőség mellett a kutyás nyaralók is megtalálják a számukra fontos szolgáltatást, a kutyás strandot.


Ez pedig a Rimini Dog No Problem – Bagno Rimini. Ez egy száz férőhelyes strand , ebből hatvan külön elkerített részen található. Kutyás strandok Mutatunk néhány ismert és kevésbé ismert kutyás strandot, melyek között egy vadonatúj, idén megnyílt hely is szerepel.


A partszakaszok legtöbbjénél együtt is fürdőzhetsz a kutyáddal, ám egyes esetekben ezt nem engedik meg, így mindig érdemes erre vonatkozóan információkat kérni az adott hely. Nemrég írtunk már cikket a témában, sok visszajelzést kaptunk, így úgy gondoltuk összegezzük az információkat. Ami biztos, hogy Gárdony területén (vagyis Gárdonyban, Agárdon és Dinnyésen) tilos a kutyákat, vagy úgy általában a háziállatokat fürdetni a Velencei-tóban a helyi rendelet szerint. Két stég, napos és árnyékos helyek, büfé. A stranddal szemben nagy kiterjedésű lakatlan sziget található.


Dog-friendly beach Etiquette: We kindly ask you to keep your dogs only and exclusively in the field of the beach! With the exception of the dog friendly beach , the public land regulations apply so you have to lean your dog on a leash! A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb természetes tava.


Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike. A Kutyás Park és Strand különböző programokkal várja majd a kutyákat és a gazdájukat. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. A közelgő vénasszonyok nyarával együtt még legalább egy hónapunk van arra, hogy kiélvezzük a jó időt: például, hogy elvigyük a kutyánkat strandolni. A délegyházi tavak legnagyobb strandja Budapesttől km-re, a IV.


Fonyódi Kutyás Fürdetőhely, Fonyód. Nomád parton található. A tiszta, igényesen karbantartott parttal szemben lakatlan szigetek várják a látogatókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések