2016. április 12., kedd

Kutyás strand dunakanyar

A Szigetcsúcsnál gyönyörködhetünk a Dunakanyar erdővel borított hegyeiben, és láthatjuk a Fellegvárat is Visegrádon. Kisorosziba tavasztól őszig érdemes kutyás kirándulásra indulni, de ha ennél aktívabb kikapcsolódásra vágysz, a Visegrádi-hegység is könnyen megközelíthető innen. A hatvani strand magánkézben lévő területen helyezkedik el, így nyitva tartása is a bejelentkezéstől függ.


A telken kisebb-nagyobb vizekben pancsolhatnak, játszhatnak a kutyák. A strand egész területe kutyabarát! Ebben a szezonban a dunakanyari strandok jó részét felújítják, elsőként a verőcei lett kész, de a nagymarosi, majd a zebegényi is sorra kerül. Indulás előtt olvasd el a következő tippet, amit tudnod kell, ha kutyáddal strandolnál!


Azok kedvéért, akik számára a strandok a tömegek miatt nem annyira vonzóak, körülnéztünk Budapest környékén, hogy mit kínálnak a Duna-parti szabadstrandok. A pesti fürdőárak és szolgáltatások árai persze nem vetekedhetnek a benzinköltséggel, de a Dunakanyar látványa miatt megéri utazni. A dunabogdányi szabadstrand a Dunakanyar kedvelt Duna parti fürdőhelye. A Dunakanyarban jelenleg is több helyen van lehetőség strandolni.


Többek között Dunabogdányban , Kisorosziban, valamint egy tavalyi fejlesztésnek köszönhetően már Nagymaroson is van Duna parti strand. Kutyabarát strandok, fürdetőhelyek. Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban! Két stég, napos és árnyékos helyek, büfé.


Ez nem kijelölt kutyás strand , vagy fürdőhely lesz, de ezen a részen nem lesz tiltva a kutyák fürdetése. Ez egyelőre még nem hivatalos eredmény, a javaslat még jóváhagyásra vár, jövő hétre ígértek oldalunknak választ. A köztudottan kutyabarát Ausztriában sehol sem lehet kutyát fürdetni, úsztatni a Fertő-tóban. A régi fizetős strand , ma ez is ingyenes.


Kellemes füves részek, árnyas fák és nagy homokozó is található itt. Vizibicikli is kölcsönözhető. Az Apartmanház a Dunakanyar legszebb részén, Zebegényben található, páratlan dunai panorámával. A ház egész évben fogad vendégeket.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. A „városi strand ” medencéje méteres, és fokos, és a nyitva tartásnak köszönhetően reggel 6-tól este 19-ig úszhattok a kellemesen meleg vizében. A víz gyönyörű áttetsző, és az úszáson kívül a medence mellett lévő röplabda pályán is mozoghattok egy picit, ha barnulni is szeretnétek.


Négylábú barátunkkal a természetben barangolni nagyszerű időtöltés! Számítanunk kell rá azonban, hogy nem csak mi gondoljuk így. Találkozhatunk kerékpárosokkal, nem- kutyás túrázókkal, kirándulókkal, családokkal… nem is beszélve a természet lakóiról: a kisebb-nagyobb állatokról, vagy épp növényekről. A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. A Dog Beach Fest érdekes és hasznos programokkal, kutyás kiállítókkal várja a Fonyódra látogató kutyabarátokat.


Az igazi kutyás kikapcsolódás garantált, és emellett a felelős kutyatartást népszerűsítő programokkal is találkozhatnak a fonyódi kikötőbe és a Kutyás strandra látogatók. Aki az Adria helyett a „túloldalon”, a toszkán tengerparton keres lehetőséget, Livorno mellett Riotorto Piombino-ban találhat kutyás strandot. A Spiaggia Pasciá Glam Beach jól felszerelt strand , a kutyák fürödhetnek a tengerben, pihenhetnek a napernyők alatt, s ivóvíz és tusoló is kiegészíti a szolgáltatásokat. A legjobb kutyás strandok Trogir környékén. Egyre több turista utazik a házi kedvencével, az európai országokban pedig a kutyás strandok teljesen normálisnak számítanak, hiszen amellett, hogy számos turistát vonzanak, jelentősen meg is könnyítik a gazdik dolgát.


A tóban fürödni elvileg tilos és veszélyes, mivel a meder alatt patak folyik, a. Krk sziget: Krk óvárosához közel ( kutyás strand 6-8p) igényes, 2-fős apartmanok. Itt mi is voltunk, a scampi pucolós videó itt készült. Crikvenica: a kutyás strand mögött, rögtön a tengerparton, igényes 2-fős kutyás apartmanokat bérelhetünk. Itthon az ősz százszínű táj, indulj el, és rád talál!


A teraszról rálátsz a strandra! -csatornánkon számtalan kedvcsináló film vár! Magyarország, a csodák forrása. Közvetlenül a bejárat előtt egy díszburkolattal fedett kör alakú teret alakítottak ki. A tér közepén “zenekari pavilon” áll, körben és az egykori pénztárnak helyet adó épületben különböző büfék, boltok, cukrászdák és más.


Itt a helyed kedvenceddel a nyár legjobb kutyás vízparti buliján Fonyódon. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! A hosszú hétvégéken ne csak a fővárosba szervezz programokat!


Nem is hinné mennyi remek hely van Budapest környékén, ahová érdemes ellátogatni barátokkal, családdal, vagy akár csak kettesben a pároddal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések