2016. április 7., csütörtök

Eilat tenger hőmérséklet december

Eilat tenger hőmérséklet december

Napsütéses órák száma = Atlagos napsütéses órák száma naponta a Eilat. Valószínusége eso = Az átlagos napi eso valószínusége a Eilat. Páratartalom = Az az átlagos páratartalom a Eilat. Attól függoen, hogy az aktuális szél és a napfény mennyisége, az érték lehet magasabb vagy alacsonyabb.


You can take a day trip to the Dead Sea and Ein Gedi nature reserve to get a taste of the desert. Utazás, időjárás és az éghajlat. Meleg szélben lengedező pálmafák, kobaltkék tenger és megannyi kikapcsolódási lehetőség vár az ideutazókra – ha a zimankós európai telet egy mediterrán turistaparadicsomra szeretnéd cserélni, ne gondolkodj tovább, célozd meg a Vörös- tenger északi csücskét, irány Eilat. Kellemes kikapcsolódás lehet a téli hónapokban Izrael mindig napos része.


A vidám és bohém hangulat esténként Eilat kikötői részében garantált, míg napközben a tenger és a rengeteg természeti látnivaló nyújt izgalmas kalandokat. A Vörös- tenger partján pedig ne hagyjuk ki a naplementét, melynek egyedülálló hangulata van. Izraelben ez persze nem különösebben kivételes, de a Vörös tenger partján nincs másik zsidó település és ez már elég ahhoz, hogy megéljen belőle.


Eilat tenger hőmérséklet december

Eilat Várjuk, észrevételeit, véleményét, mert Ön fontos nekünk! Munkatársainkkal karöltve azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Önnek a legszebb úti célokat ajánljuk, a legjobb programokat szervezzük, mindezt a legkedvezőbb áron. Still possible to visit yhe beach but more importantly desert hiking like the Red Canyon and Timna Park. However, as Oreet says, it depends on how long your stay in Israel is and if you mean one night only.


Ugyanakkor elvárják a magas hőmérséklet még mindig nem éri meg. Mediterrán üdülőhelyek kiválóa páratartalom szintjét, hiszen a csapadék mennyiségét növeli, és található a tenger mellett. Ezután kezd visszahűlni. Mallorca éves időjárás, tenger hőmérséklet Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy milyen időjárás jellemző hónapok szerint Mallorcán. Decemberben nem lehet több, mint két esős nap.


Ezek általános információk, a tényleges időjárás ettől eltérhet. Mesebeli hely, hiszen még télen is fok körüli a tenger hőmérséklete. Ide bármikor elindulhatsz fürödni egy jót, nem fog hidegzuhany érni. Barcelona időjárás december.


A nappali átlaghőmérséklet fok körül alakul, és esőre is lehet számítani, az ég általában tiszta. Malaga időjárás december. Napközben átlagosan Celsiusra lehet számítani, míg éjszaka fokra hűl le a hőmérséklet. A fagyok ritkák, de talajmenti fagyok előfordulhatnak. A tenger hőmérséklete augusztusban a legmelegebb, a víz a lassan mélyülő, sekélyebb szakaszokon akár fokos is lehet.


Mivel augusztusban Cipruson nappal akár C fokra is felmehet a hőmérséklet , éjszakánként már egy póló, vagy ing is maximálisan elegendőnek bizonyulhat. A víz hőmérséklete az összes főbb üdülőhelyen és más nagyvárosban, a parton When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Egyiptom területére jellemző a száraz , forró szél , amit a helyiek chamsin-nak hívnak. Víz hőmérséklet Fekete- tenger.


Ezek a szelek főleg az első nyár kezdetén alakulnak ki , finom homokot sodornak magukkal , sok turistának okozva ezzel egészségügyi problémákat. Eilat , Izrael legdélebbi csücskén a Vörös- tenger partján fekvő üdülőváros. Már pusztán az a tény, hogy télen legrosszabb esetben is számunkra tavaszinak megfelelő időjárás vár, különösen csalogató lehet azoknak, akik szeretnének kimozdulni az itthoni zord környezetből. A tenger az üregben van, hegyek vesznek körül, ezért nincs erős szél a parton.


A levegő bromiddal van telítve, amely jótékony hatással van a testre, és felgyorsítja a helyreállítási folyamatot. A Holt- tenger egy másik csodálatos ténye az, hogy az időjárástól függetlenül a tenger nem képes napfényre hagyni. Augusztus a legforróbb nyári hónap, ekkor akár fok is lehet, ami -os páratartalommal párosul.


Izrael más városaiban még melegebb van, de Tel-Avivban a pára miatt még többnek érződik. Eilat Ha nem bírod a hőséget, akkor Eilatba nem érdemes nyáron utazni, hiszen csapadék ilyenkor egyáltalán nem jellemző és a hőmérséklet könnyen elérheti akár a fokot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések