2016. április 7., csütörtök

Informatikai szakgimnázium

Egy támogatónk segítségét megköszönve, az idén egy nagyobb informatikai beszerzést vállalt szerepet a Hi-Tech Alapítvány. Sikerül az M19-es, CISCO labor gépparkját korszerűsíteni, így két korszerűen felszerelt labor biztosítja a számítógépes hálózatok oktatását, a másik négy általános informatikai labor mellett. Gépipari és Informatikai Szakgimnázium. Iskolánk szeretettel hívja és várja a mechwartosok soraiba a jó tanuló, szorgalmas, az informatikai vagy a műszaki terület iránt érdeklődő, idegen nyelvet is szerető, igényes középfokú általános ismereteket elsajátítani akaró fiatalokat.


Iskolánk Reál munkaközössége ebben az évben is fotópályázatot hirdet, melynek témája: Állatok. Válaszd ki a saját fotóid közül a témához illőt, küldd be e-mailben az egressy. C121-es tanáriba pendrive-on maximum saját képet! Ezúton is szeretettel gratulálunk a Szűcs Sándor Informatikai Emlékversenyen (Linux versenyben) részt vevő tanulóinknak a sikeres továbbjutáshoz, és Várkonyi Tibor tanár úrnak az eredményes felkészítéshez!


A döntőben szurkolunk tanulóinknak! Békéscsaba GSZI weboldal, oktatás, Nemes Tihamér Szakgimnázium. Ceglédi SZC Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma, Cegléd.


Az Informatikai rendszerüzemeltető vállalatok, intézmények, szervezetek informatikai hálózatáért felel, felügyeli annak működését, támogatói feladatokat lát el, javítja az esetleges hibáit. Budapest - Szakközépiskola - Online listát az összes magyarországi iskola. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma megnyerte a Határtalanul pályázatot, ezáltal a 10.


A négy kísérő tanárral, Vargáné Nemes Ildikó Igazgatónővel, Dr. Balázsné Bódi Mária osztályfőnökünkkel, Nagy Ilona tanárnővel, a 10. A tantestület létszáma fő, melynek munkáját óraadó segíti. A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról.


Mennyire lehet egy műszaki szakgimnázium gyerekcentrikus? Bemutatkozik a Bolyai János Szakgimnázium. INGYENES NYELVI KÉPZÉSEK. Napjainkban számos régi diákunk építi a jövőt az ország és a világ minden pontján. A Katedra Gimnázium, Informatikai és Művészeti Szakgimnázium tanára népszerű a diákok körében, akik számára élményszerűvé teszi a művészet megismerését.


Deák Ferenc Gimnázium, Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium 10. A osztályos tanulói, valamint néhány iskolatársunk a 9. A látogatás remekül sikerült, a gyerekeknek a könyvtárosok kis ajándékokkal kedveskedtek (OGY logos könyvjelzők, tollak, reklámanyagok) és mi pedig megköszöntük a Verebély Szakgimnázium nevében a szívélyes és hasznos foglalkoztatást a munkatársaknak:) ifj. Ipari informatikai technikus - Informatikai rendszer- és. A mai napon zajlott a 15. Jedlik-Krúdy verseny az iskolánkban.


Informatikai szakgimnázium

Ezek alapján MINDHÁROM versenyzőnk ott lesz a döntőben december 12-én, Békéscsabán! Eredményükhöz gratulálunk, további sikeres felkészülést kívánunk, a felkészítő tanárok Gera Imre és Kurucz Gábor munkáját köszönjük! A képre vagy IDE kattintva a KAFFEE projekt tájékoztatóját és a használat leírását olvashatja, mellyel lehetőség nyílik a köznevelési eljárások elektronikus, távoli ügyintézésére.


Mint ahogy az iskolánk neve is mutatja, fő profilunk az informatikai és közgazdasági képzés. A decemberi projekthét témái közül válogathattok ezen az oldalon! Minden kedves érdeklődő diáknak és szülőnek köszönjük a részvételt, és bízunk benne, hogy iskolánk megnyerte a tetszésüket. Iskolánk lány röplabda csapata november 13-án csapatos röplabda kupán vettek részt a Pálffy Miklós Szakközép iskolában.


Informatikai szakgimnázium

Czuczor Gergely Gimnáziummal kellett versengenünk az első helyért. A lányok derekas küzdelemben a tiszteletreméltó 2. Ebben a tanévben ez már a második ezüstérme a csapatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések