2016. április 4., hétfő

Nyilas aszcendens nő

A Skorpió aszcendens tulajdonosa a környezetét gyakran mint ellenség érzékeli, akik valamiért neki rosszat akarnak. A Jupiter az egyetemes értéktudat bolygója, azaz az igazi értékek ismerete, a helyes ítélőképesség, jól felállított belső hierarchia. Ez a személyiség , alékata folytán, gyakran esik mély depresszióba. Különösen a nők esetében észlelhető, hogy ez a jegy olyan túlzott érzékenységű jellemet eredményez, aki hajlamos a transzállapotra, hallucinációra. Ahol vagy, ott mindig történik valami.


Nyilas aszcendens nő

Nyilas aszcendens – Ikrek deszcendens. Nemcsak le tudod nyűgözni az embereket, hanem le is akarod őket nyűgözni. Mindig maradj a realitások talaján! Azért ne hajtsd túl magad! Külső ingerekre gyorsan reagálsz.


Sem kitartáso sem realitásod nincs, viszont igen könnyen belelkesedsz: fogjuk meg és vigyétek! Imádsz beszélni, szónokolni, szereted a saját hangodat hallani. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el.


Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. Néha kicsit (nagyon) önfejű. Legjobb barát, társ Ikrek jegyű lehet, ki laza és vidám, kicsit hóbortos. Kilencedik jegyként (3x3) a kecsességet, a kedvezőséget, a teljességet és a teljes harmóniát jelképezi, valamint az akarat tettben való megnyilvánulását.


Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Akár nő , akár férfi, számára a legfontosabb, hogy a partner elismerje őt, felnézzen rá. A szerelemben tiszta érzések vezetik, nem szereti a sok beszédet, kitörést. Szeret hódítani, és a házasságban akkor ügyes a házastárs, ha mindig lehetőséget ad az újból meghódíthassa.


A Bak és Oroszlán egymásratevédése ambíciót kelt e vegyes jegy szülöttében. Az Oroszlán aszcendens arra ösztönzi a Bakot, hogy határtalan ragyogásra vágyjon, különösen társadalmi szinten. A Bak-Oroszlán vegyes jel szülötte hajlamos a gyűjtögetésre, mely egyfajta fukarságban nyilvánul meg.


Kicsi szemek, de fénylő, lehet kék, szürke, mogyoró vagy barna színű. Telt ajkak, sápadtabb bőr. Gondolatai a világot mozgató összefüggésekre irányulnak, és tulajdonképpen sohasem gondolkodik el önmagán. Emiatt megérti a világot, de nem érti meg saját szerepét a világban.


Nyilas aszcendens nő

A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Az aszcendens az a pont, ahol a személy születése pillanatában a Nap éppen felkelt. Csillagjegy és aszcendens.


Nagyon zárkózott, kifelé többnyire hideg típus. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Az Aszcendens kb órát tölt egy jegyben, de vannak gyorsabban és lassabban felkelő jegyek. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Nyilas aszcendens nő

Ez a típus nyitott a világra, szereti az utazásokat, és fejlett igazságérzete van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések