2016. április 11., hétfő

Rák nő meghódítása

Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb. A Rák férfi családi élete. De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik. Mivel ez a fajta érzelmes hozzáállás az Oroszlánra is jellemző, ezért jól megérthetik egymást – kapcsolatuk barátságból könnyen szerelembe fordulhat.


Sajnos a Rák nő a tipikus rosszfiúkhoz vonzódik. A szerelmes rák FÉRFI ismérvei: Igazából úgy diszkrét, hogy nem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik.


Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos nem a hűség mintapéldánya. Biztonsági játék Együttérző, melegszívű ember ő, aki hajlamos néha túl nagy felelősséget érezni a környezete jóllétéért, de hasonló törődést vár el másoktól is. Kizárólag melegséggel és őszinte figyelemmel lehet őt megközelíteni. Soha nem szabad siettetni, és azt sem kedveli, ha már az aktus elején erőszakosan fogdossa végig testét a férfi.


Rák nő meghódítása

Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse. Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. A rák nő őszinte és hűséges társ.


A legháziasabb nő , imád főzni, takarítani, rendet tartani. Csak az a férfi tudja igazán meghódítani, aki nem rohanja le, hanem kitartóan udvarol neki, és erős, őszinte vágyat érez arra, hogy megfejtse belső világát. Egy rák csaj nem éri be egy szeretlekkel, és az ölelésedet sem értékeli, ha nem adsz neki semmi anyagi tárgyat, vagy bármit, ami pénzen megvehető. Egy rák nő úgy állapítja meg, hogy mennyire szerete vagy hogy szereted-e egyáltalán, hogy mit és milyen értékes dolgot veszel neki.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.


Ha még többet szeretnél megtudni a Rák érzelmeiről, akkor a részleteket megtalálod az Rák szerelmi horoszkóp írásunkban. A tapintás, a testi érintkezés, az ölelés egyébként is nagyon fontos egy Rák számára. Kézenfekvő tehát: igyekezzünk ilyennek mutatkozni előtte. Ha derűsek vagyunk, hangulatunk óhatatlanul átragad rá, és maga is vidám, jókedvű lesz, ha azonban morcosak, duzzogók vagyunk, akkor ne csodálkozzunk rajta, ha ő is ilyenné válik.


A Skorpió nő ötvözi az erotikusságot és a családcentrikusságot, olyan intenzitással tud szeretni, hogy párját valósággal megigézi. Magabiztos tűnik, ám erős szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni. A Skorpiók sok energiával rendelkeznek, szíve élő vulkán, a fegyvere pedig rendszerint a gyilkos humor.


Mindkettőjüknek tetszik a másik különbözősége: a Szűz szereti a Rák nyugodt személyiségét és azt a gondoskodást és kényelmet, amit egy Rák mellett élhet meg, míg a Rák szívesen veszi, ha elintézik számára az otthonán kívüli, „rohangálós” dolgokat, és imponál neki a Szűz dolgos, temperamentumos lénye. Mind a Rák, mind a Skorpió meghökkentően jó emlékezőtehetséggel van megáldva. Emlékeik is elsősorban érzelmekhez köthetők. Egy Rák hihetetlen részletességgel tud beszámolni gyermekkora bizonyos eseményeiről, ha ahhoz erős érzelmi hatás is társult. Mindig szüksége van arra, hogy nyüzsgés vegye körül, azokra akik kedvelik vidám, szórakoztató természetét.


Rák nő meghódítása

Meglehetősen kíváncsi természetű szexuálisan is, így nem probléma számára a társkeresés. Valamiért mindenki úgy gondolja, hogy egy Skorpió nő meghódítása hihetetlenül nehéz feladat, pedig ez valójában nagyon egyszerű. Már kora gyermekkorától minden férfi tudja, hogy mit kell tennie: el kell menni Smaragd városba, meg kel keresni a varázslót és el kell kérni tőle az agyat, a szívet és a bátorságot.


Hogyan juthat el a depresszió nő egyedül. OROSZLÁN FÉRFI Az Oroszlán folyton pózol. Csak olyanok válaszoljanak akik ismerik a bak jellemvonásokat. Sziasztok, megismertem régebben egy bak nőt akire a teljesen ráillenek a bak jellemvonások, amit sajnos az is jellemez, hogy nehezen megközelíthető, zárkózott, nehezen nyílik meg stb. Az Ikrek férfi azt igényli, hogy a nő egyszerre kezelje őt partnerként és kihívásként.


Bolondul a szép nőkért, és észreveszi, ha egy hölgy divatosan és merészen öltözködik. Különösen vonzónak találja, ha egy hölgy kesztyűt és ékszert visel. Ha feleség a Rák jelben született, elvárja, hogy a férj férfias, erõs, bátor legyen és biztonságot adjon neki félõs gyengeségében. Nem kell rossz néven venni, ha lelkesedéssel van benne valamiben és késõbb visszalép, mert nagyon meggondolt és ha alkalma nyílik meditálni, jó megérzései vannak.


Rák Ilyen az ágyban: a Rák számára a szeretkezés egy érzéki, kreatív tevékenység, és szüksége van arra, hogy udvarlás előzze meg az aktust. Mivel ez a jegy nagyon intuitív, könnyen ráérez, mit szeretne a partnere, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegye őt. A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz. Az első randira csakis szolid sminkkel menj, hogy a természetes kinézetedbe szeressen bele! A nő jellemén, odaadásán és azon, tereli-e bármiféle magasabb cél felé urát.


Rák nő meghódítása

Másképpen: ne várjuk, hogy egy kemény nő mellett elvadított férfi szeretteivel szelíd legyen, s azt sem, hogy egy bátortalan nő lefoglalja a férfi teljes kapacitását. Kos Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések