2016. április 25., hétfő

U14 magyar válogatott keret

U14 magyar válogatott keret

Az osztrákok legyőzése után hét ponttal, csoportelsőként jutott a tavaszi elitkörbe a Németh Antal vezette U19-es válogatott. A magyar válogatott középpályása könnyeivel küszködve nyilatkozott az NSO Tv-nek. Ilyen mérkőzésen elfogadhatatlan, hogy két sárgát kapjunk” „Az a csapat szokott eredményes lenni, amelyik agresszívabb és sokkal több párharcot nyer. Az eredmények mindig a magyar válogatott szempontjából szerepelnek. Döntetlennel kezdtük az U17-es Eb-selejtező tornát.


U14 magyar válogatott keret

Hat gólos győzelmet aratott a japán világbajnokságra készülő női válogatott a házigazda Dél-Korea ellen a Szöul Kupa második fordulójában szombaton. Jól szerepeltek a baranyai UMegyei válogatott tagjai a Kaposváron rendezett Regionális Tornán. Ezzel a vereséggel a magyar válogatott a negyedik helyen zárt a perthi világbajnokságon. Magyar Labdarúgó Szövetség Minden jog fenntartva! Lehet a szurkolóktól elnézést kérni, de meg is lehet mutatni nekik, hogy helyünk van az Eb-n.


A brazíliai U17-es világbajnokságra készülő magyar válogatott október 19-én utazik el a torna helyszínére, ahol október 26-án kezdi meg szereplését. A világbajnokságra mezőnyjátékost és kapust lehetett nevezni az október 16-i határidő végéig, a keretben a torna kezdetéig csak sérülés esetén lehet változtatni. Az egyes meccsekre kihirdetett szűkített keretek a mérkőzések lapjáról érhetőek el.


Magyar válogatott hírek folyamatosan frissítve. A Labdarúgás Napját ünnepelték a magyar futball nagyjai. Kész a vízitelep Baján Címlap november 19.


Az MKOSZ hivatalos honlapja átfogó információt nyújt a szövetségről. Egy több éves, lépcsőzetes fejlesztés végeredményeként Baján, gyönyörű környezetben, a Petőfi-Szigeten csodálatos vízisport-bázis: Kajak-Kenu Pont és egyben csónakház létesült, amely nemcsak a helyi utánpótlásnak, az. Farkas Botonddal a keretben elitkörbe jutott az U17-es magyar válogatott ! Férfi U17-es válogatottunk utolsó Eb-selejtezőjén 0-0-s döntetlent játszott a szerbekkel, így csoportelsőként, kapott gól nélkül jutott tovább a tavaszi elitkörbe! Kedd délben Guzmics Richárd is megérkezett Telkibe. A válogatott belső védője legkevésbé sem mondhatta el magáról, hogy kipihenten csatlakozott társaihoz, hiszen órát kellett utaznia Kínából, Hong-Kong és Isztambul érintésével, hogy végre ismét magyar földre érjen.


A játékosaink több mint fele fiatalabb az előírtnál, s utazik éves is. A névsor a hét elején vált ismertté, s Kemény Kristóf szövetségi vezetőedzőt a csapatról, a riválisokról, a magyar vb-esélyekről kérdeztük. Csütörtök este érkezett Szegedre, és egészen vasárnapig itt edzőtáborozik az U-es magyar jégkorong- válogatott bő kerete – írja a szegedihoki.


A korosztály legjobbjai közül csaknem százan edzenek a szegedi műjégpályán. Pápai Miklós szakosztály-igazgató szerint ezzel az eseménnyel sokat nyer a. Ennek megfelelően időről-időre az U-es és U15-ös korosztályban is tartanak tehetséggondozó, illetve képességfejlesztő táborokat, amelyek célja, hogy az U16-os korosztályban nagyszámú, hasonló tudású és felkészültségű sportolóból alakíthassák ki a magyar válogatott keretét. A keret tagjai közül Kovács Anna az utóbbi éveket is tekintve talán most van a legjobb formában, fizikailag is jó állapotba került - idézi a magyar szövetség vasárnapi sajtóközleménye Rasmussent. Az andorrai keretben figyelembe vett nyolc fiatal közül csak Márkvárt Dávid neve olvasható a mostani listán, ami egy koncepció bukásának jele, és annak, hogy a magyar futballban nincsen meg a válogatott első sora mögött a megfelelő közvetlen utánpótlás. Kalmár Zsolt azt ígéri, még erősebben tér majd vissza.


U14 magyar válogatott keret

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Rangado. Jövő szombaton, magyar idő szerint órától Nigéria, három nappal később Ausztrália, november 1-én pedig Ecuador lesz az ellenfél, a kvartett első két helyezettje és a hat csoport négy legjobb. Döntőt játszhat vasárnap az U-es Slovenia Ball tornán a magyar válogatott. Remek teljesítményt nyújtott válogatottunk.


Vida Máté, a DAC középpályása is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott horvátok és az azeriek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő keretébe. Négy DVTK Jegesmedvék játékos a válogatott keretben A magyar jégkorong válogatott november 8-között Lengyelországban szerepel EIHC-tornán tornán. Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány és a szakmai stáb kihirdette az utazó keretet, amiben Adorján Attila, Vojtkó Mátyás, Ritó László és Miskolczi Márk neve is szerepel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések