2016. április 19., kedd

Nyíregyháza sóstó kirándulás

Nyíregyháza legszebb lánya minden idejét a Benczúr téren tölti. Nemes hivatást teljesít: esztétikai élményt nyújt a járókelőknek. Friss, üde, tündöklően bájos. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy már a kora is szép.


Tiszta erdei levegő, jótékony gyógyforrás, fürdőzésre és csónakázásra csábító selymes vizű tó. A Sóstói-tó északi része a csónakázótó, a déli a strandfürdő. Ennek partjára selymes Tisza-fövenyt terítettek.


A parkosított területen termál medence is van. Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR). A Rendelet alapján Portálunk új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot adott ki, mely innen letölthető. Jósa Nap - A Jósa András Múzeum napja - ünnepséggel, kiállításokkal. Idén is megrendezik a Jósa András Múzeum napját.


Nyíregyháza sóstó kirándulás

Reviews Nem először jártunk már itt,de most utoljára,mert többet. Legyen az hétvégi kirándulás , családi nyaralás, munka , vagy kikapcsolódás, az emberek többsége ma már az apartmanházakat választja. Szerencsés véget ért a kirándulás – Rendőrök.


Ismeretlen tettes rongált meg egy parkoló járművet. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron. Térkép, elérhetőségek, vélemények és kapcsolódó események. During these prosperous years, the town got a new town hall, a hospital, several schools, and a restaurant by the nearby lake Sóstó (Salty Lake).


Nyíregyháza sóstó kirándulás

Bővült az állatpark császárbajszú tamarin családja, két tündéri majomikerpárral. A piciny majmocskák jellegzetessége a jól látható nagy, fehér, lefelé hajló bajusz, mely a kölykökön is szembetűnően növekszik már. The Editors of Encyclopaedia Britannica This article was most recently revised and updated by Jeff Wallenfeldt, Manager, Geography and History. A csodálatos zöldövezetben kiépített rekortán futópálya és kondi park kitűnő lehetőség az aktív pihenésre. Nem véletlenül nevezik a nyíregyháziak a város ékkövének Sóstót, a környezet mesébe.


Itt egy nagy tó körül gyalogolhattok kiépített sétányon, ha jól láttam, horgászok ücsörögtek a partján és egy nagy szökőkút is működött, sőt játszótérre is emlékszem. Ezt a szállást sehol máshol nem foglalhatod le ennél olcsóbban! MÉSZ Kirándulás Velence, Bence-hegyi kilátó. Kellemes húsvéti ünnepeket.


Eddig 2alkalommal nézték meg. Május 25-én különvonatos kiárnduláson vettünk részt, amit a csabai nyugdíjas vasutas klub szerevezett! Az apartmanházak mára a legkedveltebb szálláshelyekké váltak, maguk mögé utasítva a szállodákat.


There are lots of people, young and ol families and groups, walkers, runners and other. There are forest playgroun barbecues, rain houses, and paths built for the people. A közel hektár vízfelületű tó nátriumsó koncentrációja és a sziksótartalma igen magas, maximális mélysége és fél méter.


Nyíregyháza sóstó kirándulás

A kiépített strandon, a tó mellett gyerek- és gyógymedencék is vannak. Rosszabb időben az Aquarius Élményfürdő falai között csobbanhatunk. Az ország egyik legszebb állatkertje, a Sóstó Zoo is itt található, ahol olyan ritkaságokat is mutogatnak, mint a fehér tigris és az indiai orrszarvú.


Alföldön - 6szállás közül 474.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések