2016. április 29., péntek

Lánglovagok fotók

Lánglovagok fotók

Fotókon miként küzdöttek a lánglovagok a 4-es főúton kigyulladt kamionnal! MA hírportálunkon előbb olvasói fotót közöltünk a helyszínről, majd a hatósági közlést követően a késő estig tartó teljes útzárról is tájékoztattuk olvasóinkat. Tűzoltósági képek - tűzoltók, lánglovagok , képek, helyzetek, fotók. Embert próbáló megmérettetésen teljesítettek a lánglovagok Fotók : Torjay Attila. Az internetes újság tevékenységéről a megalakulása óta eltelt nyolc év munkáját felölelő válogatás, a kronologikus sorrendbe állított érdekes, ideget borzoló, vagy éppen tartalmában sokat mondó, néha pedig derűs fotók beszéltek.


Lánglovagok fotók

A felvételeken jól látni, a tűzoltók létrákkal és emelőkosárral igyekeztek minél hamarabb lehozni a sérülteket, de a dolgukat nehezítette a busz összeroncsolódott darabjai. Láng Zsolt polgármester a II. Tűzoltó tematikájú játszóteret alakított ki a II.


Jó érzéssel tölti el az embert, amikor a megjelent fotók egyetemi oktatási anyagokból, szakdolgozatokból vagy éppen munkahelyi tűzvédelmi oktatások anyagaiból köszönnek vissza. A Lánglovagok egyúttal a tűzoltók utolsó bástyája, egy olyan független oldal, amely nem egyes emberek, vezetők, politikusok célját szolgálja. A fess lánglovagok jövőjük érdekében vetkőznek a naptáron, hisz Miami több kisebb állomását is a bezárás fenyegeti. Hirdetés MIAMI — Feltehetően megszaporodik a gyújtogatásos tűzesea boltokba kerül a helyi tűzoltók félmeztelen képével díszített naptár.


Jász-Nagykun-Szolnok megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátha­tó, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. A kiérkező gyöngyösi tűzoltók további vízsugarakat szereltek a tűz felett lévő szintre, de oda már nem terjedt tovább a tűz. Az épületrész füstmentesítésére a tűzoltással egy időben beállítottak egy turbó ventillátort, mellyel a felgyülemlett sűrű füstöt rendkívül hatékony módon eltávolították, ezzel átszellőztették a füsttel telítődött helyiséget. Hét új tűzoltó kezdi meg a munkát megyénkben - fotókon az új lánglovagok!


Szellemautós karambolozott az M7-esen – Fotók. Az egyenruhások mellett nézők sokasága is kíváncsi volt a lánglovagok összecsapására. Az önkéntes tűzoltók járási elnöke portálunknak büszkén emelte ki, hogy az előző évekhez hasonlóan az idei körzeti tűzoltóversenyen is szép eredmények születtek. A Lánglovagok létrehozói, rendszeres és eseti szerzői olyan elhivatott civilek, újságírók, rádiósok, önkéntes és hivatásos tűzoltók, akik fontosnak tartják, hogy a tűzoltóság munkája, mindennapos gyakorlata, a tűz elleni védekezés alapelvei minél szélesebb körben váljanak ismertté.


Nagykanizsán a Munkás utcában is úttestre borult egy fa, amit a helyi lánglovagok daraboltak fel. Zalakaroson, a Gyógyfürdő téren gépkocsira, míg a Kanizsához közeli Iharosberényben garázsra dőlt egy fa. Kihirdették a tatai, országos tűzoltóvverseny eredményeit, és bizony Komárom-Esztergom megye lánglovagjai is szépen kitettek magukért a megméretésen. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


A szexi tűzoltók egyébként nem öncélúan hirdetik magukat kockás hasakat villantva, hanem egy gyermekkórház égési osztályának javára is gyűjtenek, a kutyusokkal, pedig az RSPCA állatmentőinek munkájára hívják fel a figyelmet. Huszonnégyből húsz életét tudták megmenteni. A Győzelem utcai családi ház pincéjében tárolt tűzifa égett. A pincében nyulakat is tartottak, huszonnégyből huszat a tűzoltók élve mentettek ki - írja a Lánglovagok. Munkatársunk a helyszínről küldött fotókat: a bordó Renault-t a bal hátsó oldalán találta el a vonat, öten utaztak benne.


Lánglovagok fotók

Mint korábban megírtuk, vonat és autó üközött Mindszent és Vásárhely között egészen pontosan Mindszenten, a déli vasúti átjáróban. A legnépszerűbb hírkereső portál! Kilencedik alkalommal tartották meg a gróf Széchenyi Ödönről elnevezett megyei tűzoltóversenyt a városban. Fiatal, reménybeli lánglovagok vették birtokukba pénteken a Széchenyi István Általános Iskola udvarát. A tűzoltás gyakorlása óriási zsivajjal járt, a szurkoló.


A lánglovagok órától fogadják az érdeklődőket, akik a nyitás után nem sokkal már meg is jelentek, hogy betekintést nyerjenek a tűzoltói mindennapokba. Kisfiúk és kislányok egyaránt előszeretettel ülnek be a tűzoltóautókba, valamint szívesen felpróbálják a sisakot és a tűzoltóruhát is. A gyakorlatok során a lánglovagok gyakorolták a szakszerű és összehangolt tűzoltást, füsttel telített környezetben történő közlekedést, az életmentést korlátozott látási viszonyok között, továbbá műszaki mentés során a roncsok közé rekedt személyek mentésének megszervezését. A varázslatos testû lánglovagok ugyanis több nemes cél érdekében dobták le a munkaruhát. A fotók amúgy is magukért beszélnek és azok alapján nem titok többé, hogy Pintér Tibor a kolléganőjével került közelebbi viszonyba.


Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság gépjárművezetője szabadnapján szenvedett halálos balesetet – olvasható a lánglovagok. Fővárosi Tűzoltóparancsnokságon beosztott tűzoltói beosztásba. Az első helyezést Schultz László fővárosi tűzoltó érte el egy garázstűznél készült felvételével.


A második helyezett szintén fővárosi tűzoltó lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések