2016. október 6., csütörtök

Börzsöny turistaház

Börzsöny turistaház

A ház szobájába összesen vendéget vár. Társalgóval, zuhanyzókkal, és jól felsze. A házban öt szoba, összesen ággyal, zuhanyzók, és egy konyha van.


Börzsöny turistaház

Budapestől km-re, autóval és vonattal is jól megközelíthető. Börzsöny Vissza a tájakhoz. Közúton a 2-es számú főúton érhető el, Rétság előtt lekanyarodva. A turistaházak, kulcsosházak általában alapfelszereltséggel ellátott egyszerű, tiszta szálláshelyek, melyek leginkább túraútvonalak közelében találhatók. A turistaház és kulcsosház jól megfelel osztálykirándulás és erdei iskola helyszínéül.


A helyben folyó, speciális, interaktív program ­jainkról tájékozódhat weboldalainkon. Turistaházunk minősített erdei iskola. Szállás unkon az összesen 1férőhely mellett, rendelkezésre áll egy fős belső étterem és egy 1férőhelyes kerthelyiség is, ami igény szerint egybe nyitható, így alkalmas esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására is. Augusztus 17-től, szombattól, újra nyitva áll a Nagy-Hideg-hegyi turistaház ajtaja az erre túrázók számára.


Ahogy megszoktátok, meleg étellel, hideg sörrel, üdítőkkel pótolhatjátok energiátokat. Reggel hat órakor indultunk neki az útnak, a Nagy Hideg-hegyre vezető hosszú kapaszkodónak. Kisinóci turistaház melletti erdőfolton, aztán kereszteztük a Pokol-völgyi-patak köves medrét.


Elkezdődött a kaptató, a vízmosásos földút először kanyargott néhányat, aztán következetesen felvette az északi irányt. Akár főt befogadó, nagy telekkel rendelkező házunk helyszínt ad az élményekhez, kicsiknek és nagyoknak, táborozóknak és kirándulóknak egyaránt. INGYENES GYEREKJEGY a közeli KALANDPARKUNKBAN!


J strandolási lehetőséggel várunk mindenkit! Ezekre több rétegben harmadidőszaki üledékes kőzetek rakódtak a vulkanikus tevékenység előtt. Egy kis frissítő italra, egy laktató ebédre, vagy ha megszállni szeretne, térjen be hozzánk! A(z) BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ című videót arnoczki.


Nem számít, hogy horizontális vagy vertikális edzésről van szó - a Power Rope a Capital. Budapesttől 64km-re Borsosberény szélén található a BÖRZSÖNY TURISTAHÁZ. Az étteremben ennél is többen férnek el, a megfáradt turistákat pedig bizonyára megörvendezteti a két szauna és a jakuzzi. Vendégházunk nagy szeretettel várja mindazokat a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket, akik családias hangulatban szeretnének eltölteni néhány napot vagy túrázás közben szálláshelyet keresnek. Egy jó túracipő, egy teával teli kulacs, egy fényképezőgép, és néhány szendvics.


Minden, ami tûzijátékkal kapcsolatos! A horoszkóp a lélek tükre, mindenkinek érdemes belenézni. Tõlem nagyon részletes sors és személyiség analízist kaphatsz! Udvarán parkolásra , sátorozásra, sportolása, és bográcsozásra is van lehetőség. Be sure to check out the walnut tree to the right of the entrance for some tasty treats!


A MOL- turistaház udvarán található a Mátyás-forrás. Királyháza nevét Mátyás királyról kapta, akinek kedvelt vadászterülete volt ez a vidék. Minimum létszám éjszakára fő, éjszakától fő! Kerékpárral közlekedve pedig a környező falvak hamisítatlan vidéki hétköznapjaiba, hangulatába nyerhetnek betekintést, de akár a hegyen át vezető kerékpár útvonalakon is felfedezhetik az erdőt. A területen több kulcsos- illetve turistaház is található (néhol étkezési lehetőség is van).


A Nagyhideghegyen sípálya is található, Magyarországon itt marad meg legtovább a hó a Bükkben található Bánkút után. Fokozottan védett növény- és állatfajokat találhatunk itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések