2016. október 31., hétfő

Salgótarján biztonsági őr állás

Salgótarján biztonsági őr állás

Salgótarján és Térsége Egészségügyi - Szo. Biztonsági Őr állás és munka Nógrádban. Külföldi állás -állások. Vagyonőr, biztonsági őr állás Budapest.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. A legfrissebb biztonsági őr , személyőr, vagyonőr, security és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az állásajánlat részletei Rendezett papírokkal jó fizikumú vagyonőröket, biztonsági őröket keresünk Miskolci területre, órába, azonnali kezdéssel.


Böngésszen a biztonsági őr munka között Nógrád megyében. Görgessen lejjebb az állásajánlat kapcsolati adataiért! Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) biztonsági őr pozícióra.


Salgótarján biztonsági őr állás

Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) biztonsági őr pozíción. Csak telephelyi munka érdekel, hetelős állás nem. Magyarország egyik legrégebbi állásportálján. Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz.


A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás ), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás , Egészségügyi állás , Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás , és sok más egyéb online álláshirdetés. TIPP: Állásinterjúra is vigye magával fényképes önéletrajzát. Figyelj arra, hogy az interjú előtt már legalább negyed órával érj oda. Nem teszel jó benyomást, ha már az interjún elkésel, vagy futásból még a levegőt kapkodva érsz oda az interjúra.


A Media4Jobs Werbe- und Mediaagentur GmbH biztonsági őr munkatársat keres ausztriai bécsi munkára! Békéscsaba telephely õrzésére keresünk robogóval, kutyával és vagyonõri igazolvánnyal rendelkezõ vagyonõrt. Jelentkezés: Humán BL Rent Kft.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Szegedi Fegyház és Börtön munkavállalókat keres fegyveres biztonsági őr beosztásba, határozatlan idejű kinevezéssel, munkavállalói jogviszonyba, hónap… Profession - napja - állás mentése - egyebek. Munka, állás , karrier, diákmunka és új munkalehetőségek. Hazai, illetve külföldi munka.


Aktuális állások és szabad munkahelyek. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. Szolnok Auchan áruházba biztonsági őr állás. Fegyveres biztonsági őr munkakörbe.


Munkakör célja: A repülőtér őrzés-védelmének biztosítása. Bejelentett munka, fix beosztás, jó csapat. Meleg étkezés biztosított.


Salgótarján biztonsági őr állás

A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások! Keressen és találjon rá a megfelelő lehetőségre. Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések