2016. október 27., csütörtök

Fried kastély superior szoba

A Kastély épületében standard és superior szobákból összesen darab kétágyas és darab háromágyas szoba került kialakításra, valamint darab lakosztály is megtalálható az épületben. A szobák mindegyikében kézzel faragott bútorzat és tölgyfa parketta, a második emeleti szobákban mindemellett francia famennyezet. Széchenyi Pihenőkártyát (OTP, MKB, KH) elfogadunk!


Fried kastély superior szoba

A Fried Castle Hotel and Restaurant szálloda Simontornyán található, a híres Balatontól km-re, keletre. A szőlőültetvényekkel körbevett szálloda saját borászatot működtet. A vendégeket francia parkkal, kültéri medencével, játszótérrel és egy kisállat simogatóval is várja. A kastély főépületében fekvő, m-es Superior lakosztály stílusában és berendezésében hűen tükrözi a századfordulós stílust. Hangulata a belépéstől kezdve visszarepíti a szoba lakóját a romantikusan berendezett.


A Kastély egy álomszép, több hektáros birtokon fekszik, ahol a francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. Három épület, három hangulat” ez jellemzi: Fried Kastély Resort. Foglalja le simontornyai szállását most a szoba. A kastély nagyon szép a berendezései is tetszettek,de a velnesz részlegen a nagy medence jéghideg volt a kis medence hőfoka elmegy. Félpanziós ellátás: bőséges reggeli és vacsora.


A vadászház a családias légkör megtestesítője. Wellness-Fitness Központ. Egyes superior szobákhoz saját erkély, a fürdőszobában pedig saját jacuzzi tartozik. Fried Kastély Szálloda személyzete nagyon kedves, szoba szép, bár aprócska (az asztalt és a széket át kell helyezni, ha a szerkénybe akarunk nyúlni) de a wellnes részleg elavultsága,működésképtelen jakuzzija - ami mellesleg piszkos és nagyon hideg vízzel rendelkezett, törött napozóágyai, dohányzásra kijelölt helye a. A Fried Birtok épületei különböző stílusban kerültek berendezésre, így míg a szecessziós stílusú Kastély vendégei az elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a modern stílusú bútorok kényelmét élvezhetik. Franciaországot idéző superior szoba két térre osztható: a nappali és a hálószoba praktikusan került egymástól elválasztásra, mégis laza, könnyed egységet alkotnak.


Budapesttől nincs túl messze,nagyon csendes vidéken található. Superior plusz szobát választottunk,amiben saját jakuzzi van a fürdőben. A szoba kellemes,tágas,csak a falak nagyon vékonyak,sok minden át és be hallatszik. A wellness jó,bár az úszómedence nagyon hideg,pedig a leírásban fűtöttként szerepel.


Ft-tól, akár kedvezmény. Kastély hotelek és szállodák: Válasszon kastélyhotelek akciói csomagok közül. Kastély saját Pincéjében és a Panoráma Borteraszon biliár asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, strandröplabda pálya, tollaslabda használata kikapcsolódás a gyönyörű francia Kastélyparkban ingyenes WIFI elérhetőség a szobákban és a szálloda egész. Superior szoba : A superior szobakategóriákba olyan szobák tartoznak, melyek több légteresek.


Ahol van külön nappali vagy előszoba és hálószoba. Ezeknek a kialakítása teljesen korhű, nem alakítottuk, és építettük át őket. Senior csomag (min. éj) - Akciós szállásajánlat családoknak, kedvezményes gyerekárakkal, gyerekbarát környezetben. A feleségem születésnapját szerettük volna megünnepelni azzal, hogy egymáshoz felfűzött két helyszínen töltjük szabadságunkat, elsőként a simontornyai Fried kastélyt választottuk.


Fried kastély superior szoba

Az internetes foglalás során erkélyes, klimatizált superior szobát választottunk, és előre átutaltuk a teljes árat. A Superior kétágyas szobában mindent megtalál, amire csak vágyik. Fried Kastélyszálló Resort, Simontornya: Tekintsen meg utazói értékelést, valódi fényképet és nagyszerű ajánlatokat erről: Fried Kastélyszálló Resort, amely 1. Az négyzetméteres szoba olasz berendezése és luxus fürdőszobája önmagában is garancia a kényelmes kikapcsolódásra, de a szobához tartozik még többek között a szekrényből gombnyomásra előbukkanó LCD TV, vezetékes és wireless internetkapcsolat, íróasztal, bárszekrény, esőerdő zuhany és. Lakosztályt foglaltunk, nem csalódtunk kényelmes tiszta rendezett kényelmes. A négycsillagos kastélyszálló három épülete három különböző korba repíti el a vendégeket.


A Fried Kastély Szállóda és Étterem Simontornyán, egy több hektáros francia park szívében várja vendégeit. A szálloda borospincéjében és éttermében megkóstolhatja a legjobb hazai borokat és ételeket. Nyugdíjas ajánlat a Fried Kastélyszállóban (min. éj) 12.


Hernádvécse, Béke tér 8-10. Superior szobák: Kastélyunk darab superior szobával rendelkezik, melyek a földszinten és az első emeleten találhatóak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések