2016. október 11., kedd

Megcsalas utan valas

Megcsalas utan valas

A magyarországi statisztikák nagyon szomorú képet festenek jelenleg a házasságról. Minden második házasság válással végződik, és bár bizonyított, azt látjuk, hogy sok esetben a válás hűtlenség miatt következik be – de legalábbis a kapcsolat valamilyen módon megcsalással érintett! Nem akarlak elszomorítani, de attól tartok, ez a vonat már elment. Az a helyzet ugyanis, hogy egy szerető, mert ne szépítsük, igazából erről van szó, mindig többet tud nyújtani, legalábbis amíg meg nem fogja a férfit, mint a gyereknevelésben, háztartásban és a munkában megfáradt feleség.


A hűtlenség még a legerősebb párkapcsolatot is megvallatja. Az árulás és bizalmatlanság, bűnösség és bűntudat, düh és bizonytalanság érzését hagyva maga után, két ember életében. Mit lehet tenni, megcsalás után? Mik a feldolgozási módok? A kapcsolat, a házasság megjavítható-e?


Van-e esély arra, hogy minden a régi legyen? Cikkünkben a válás által keletkező néhány lényeges joghatást ismertetünk, melyekkel nem árt tisztában lenni. A házasság megszűnésének a Ptk.


Th33Cd Hogyan lehetünk újra együtt úgy, mint. Egy kisgyereknek tanácsos például azt mondani, hogy „apa és én szerettünk volna mindig együtt maradni, de úgy érezzük, hogy most már nem tudunk együtt lakni, ezért úgy döntöttünk, apa elköltözik”. Ez a véleményt és tapasztalatokat tartalmazó írások értékén nem változtat, viszont a hivatkozott jogszabályok elavultak lehetnek. Az érzelmi csalódások az emberek személyiségétől függően más és más reakciót váltanak ki.


A megcsalás utáni viselkedésről. Legtöbbször valami ésszerűtlen viselkedés követi a megcsalást, és ez azért nem meglepő, mert maga az egyén sem tudja igazán feldolgozni és értelmezni a történteket. Meg lehet menteni a kapcsolatot a megcsalás után?


Közösen döntöttek úgy a párjukkal, hogy a hűtlenség kiderülése után is megpróbálják helyrehozni a kapcsolatot: elárulták, mi történt. Skip trial month free. Unsubscribe from Tabuk nélkül?


Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy ezáltal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint például felismerik Önt, amikor visszatér webhelyünkre, és segít csapatunknak megérteni, hogy webhelyünk mely részeit látogatja legtöbbször és milyen tartalmak a leghasznosabbak az Ön. A 2-es szövegével ne törödj. De, hogy megtud nagyon-nagyon szeretned kell a másik embert. Plátói szerelem, amiről kiderül, hogy sosem lehet belőle semmi.


Az első szerelem véget érte. Elhagytak, elhagyom, közös megegyezéssel elválunk. A párommal már hosszú ideje küzdöttünk párkapcsolati problémákkal, amikor egy ismerősöm ajánlotta, hogy keressük fel Ágnest. Sajnos a párom nem egy hűséges típus, már többször megcsalt. A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!


Amennyiben még nem vagy éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Két hete tudom, hogy a férjemnek viszonya volt - Olvasónknak csaknem év házasság után most vallotta be a férje, hogy már több, mint éve van egy másik nő az életében. Az a teljes bizalom sose ter vissza,ami nem is baj.


Mert naivsag barkiben is vakon megbizni. Ismeretlen, ám annál többet eláruló üzenetek partnere telefonjában? Titokban megejtett telefonbeszélgetések és egyre elszaporodó túlórák? Bár nincsen két egyforma eset, minden válás más és más, vannak olyan hasonlóságok, amelyek a válások hátterében megtalálhatóak.


A statisztikák szerint a válások -át nők kezdeményezik. Nagyon sok olyan párkapcsolat van, amely megromlik az évek alatt, de közös akarattal rendbe hozható. Ha meg van egy erős érzelmi alap és nincsenek olyan végzetes sérülések, amelyek ezt megakadályoznák. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Elmúlóban az ünnepek zaja. Tudta hogy januárban akarnak a legtöbben elválni? Az ok egyszerű: a karácsonyi szeretet ünnepe akkora elvárásokat ró a nyakunkba, hogyha nem jól kezeljük összeroppantja a már düledező alapokon álló kapcsolatokat.


Mégsem válok – a válóper visszavonása. A válóper visszavonása, noha nem túl gyakori, létezik. Az vonhatja vissza, aki beadta a keresetet, tehát a felperes. A válás nem egyszeri esemény, hanem egy folyamat, amely a szándék megjelenésétől a válás utáni új életvitel megszilárdulásáig tart. Lélektani szempontból azonban korábban kezdődik a válás folyamata.


Megcsalas utan valas

Az ügyfeleim beszámolója alapján világossá vált, hogy ha kiderül a megcsalás, akkor a kezdeti sokk után azon gondolkodik a megcsalt fél, hogy vajon most mi a helyes lépés, aminek meg kell történnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések