2016. október 5., szerda

Ha van kivel de nincs hol kecskeméten

Ha van kivel de nincs hol kecskeméten

Van kivel , de nincs hol. Kecskeméten keresek már régóta. Ha van kivel , de nincs hol ? Igazi elit apartmanok várnak rád és párodra a Corvin sétányon. Vegyetek ki lakást vagy szobát pár órára és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt!


Minden lakásunk modern, igényesen felszerelt. A lakások tisztaságára mindig nagyon ügyelünk. Ezek exkluzív lakások, kábel tv, wifi, klíma, parkoló van , hogy teljes legyen a kényelmetek.


Lakás pároknak pár órára, ha van kivel de , nincs hol. Korabban irtam rola,hogy a Varosligetnel is van. Igényes, diszkrét búvóhely Budapesten, teljesen berendezve. Friss ágyneművel, törölközőkkel, tusfürdővel vár Titeket! Mélygarázs, kábel Tv, DV Mini Hi-Fi, WI-FI van ! Ha szerencsénk van , mindig akad egy jó barát, aki nagyvonalúan a kezünkbe csúsztatja a lakása kulcsát, ha lehetőségünk adódik egy romantikus éjszakára.


Ha viszont nincs , marad a természet lágy öle, az autó, az iroda, vagy kalandosabb természetűeknek például a lift vagy a próbafülke. Nem tudjátok hol lehetnétek kettesben? Mi megoldjuk ezt a problémát! Ha kicsi a lakás, és sok a gyerek, lazíts nálunk pároddal!


Csendes, nyugodt kertvárosi környezet, egymásra odafigyelő szomszédokkal. János vagyok anyagiaktól mentes, anyukákat hőlgyeket kényeztetnék, minden belefér amit szeretnél, bármit megbeszélhetünk, Tatabánya és környéke, de bár hol találkozhatunk, házhoz is megyek ha szeretné vékony alkatú vagyok, hívj bátran! Szoba pár órára Budapesten, szállás pár órára Budapesten kiadó.


Búvóhely pár órára, búvóhely pároknak kiadó. Előfordulhat, hogy több helyet is fel kell hívnunk, míg találunk valamit. Olcsó panzió Zuglóban a Bosnyák térnél.


Diszkrét megoldás külső viszonyt fenntartóknak. Ha intim programokról, a régóta vágyott találkozóról és a szenvedélyes órákról van szó, akkor bizony a helyszín korántsem elhanyagolható. Kimozdulnátok a szürke hétköznapokból és kipróbálnátok valami újat?


Szükséged van egy helyre, ahol együtt lehetsz a kedveseddel, de nincs hova mennetek? Ha elbújnátok a világ elől. Téglaépítésű lakás kiadó hirdetések 0. Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Jelenleg hirdetés van a rendszerben. Itt biztos nem zavar senki.


Randi Kuckó Budapesten! De lehet olyan szituáció amiért nem tudjuk felvenni a telefont (erre max. esély van ). Ilyen esetben vissza hívunk (csak diszkréten megcsörgetünk!). Sajnos volt már rá példa hogy a szolgáltató hibájából nem volt elérhető a számunk.


Címkék: vendégház panzió randihely búvóhely szoba órákra lakás órákra kiadó szoba találkahely ha van kivel de nincs hol búvóhelyek búvóhely órákra pároknak órákra búvóhely pároknak búvóhely pároknak órákra búvóhely budapesten lakás pár órára ha kell egy lakás titkoslakás lakás néhány órára búvóhely. Az biztos tehát, hogy hatalmas igény van időslátogatókra. A visszajelzések szerint főként a házimunkában, bevásárlásban, gyógyszer-kiváltásban, orvoshoz való elkísérésben, ügyintézésben számítanának rájuk, de rengeteg nyugdíjas annak is örülne, ha lenne kivel beszélgetnie, rendszeresen megoszthatná valakivel a gondjait, gondolatait.


Szentesen élek,három gyermek édesapja és négy unoka nagyapja vagyok. Sajnos gyermekeim távol élnek tőlem, de ha tehetik meglátogatnak engem. Nekem a nő hiányzik,a Nő aki,jelenlétével oldja a magányt,aki ha megérkezem szeretettel vár, kivel jól érezhetjük egymást, kivel megbeszélhetjük közös dolgaink,aki egyszerűségével.


Ha van kivel de nincs hol kecskeméten

Tisztaság, kényelem és. Teljes diszkréció: nem kérdezünk semmit – nincs porta, recepció, sem kíváncsi szomszédok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések