2016. október 27., csütörtök

Szanazug gyula

Reviews Aki az igazi természet közeli helyet keresi , ideális ! Csak kipróbálni és beleszeretni ! Szanazug a Fehér és a Fekete-Körös összefolyásánál fekszik. Kedvelt kiránduló- és fürdőhely: mindkét parton szabad strandon lehet fürdeni, ahol a víz tiszta és sekély. A fürdőzők egy-egy délutánra is ellátogathatnak ide, vagy a hétvégi házakban töltve az éjszakákat, több napot is eltölthetnek. The interior of the house meets all expectations, you will find spacious, bright rooms and furniture of high quality to ensure optimal comfort for a larger family.


Békés megyében jól ismert kirándulóhely Szanazug. Gyula és Doboz felől közelíthető meg. Szabadstrandja a fürdőzésen kívül népszerű a horgászatot és a vizítúrákat kedvelők körében is.


Az épületben a földszinten található egy nappali-konyha, fürdőszoba WC-vel, fedett terasz, az emelet egy légterű. Hajókázás Szanazugban Kisbusszal: Minden nap! Panziónk festői környezetben, távol a város zajától, a Fehér és a Fekete Körös torkolatánál helyezkedik el.


Pentru persoane cu dizabilitati motorii. Folyamatos akciókkal, alacsony árakkal és kiváló fekvésével csábítja a Gyulára látogatókat. A panzió a fehér és a fekete körös összefolyásánál található Gyulától km.


A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas zöldövezetben található. Minden korosztály talál a maga igénye szerint megfelelő elfoglaltságot. A hajó elviszi Önt az itteni vizek vadvilágába! Doboz) nyaraló hirdetés az ingatlan.


Szanazug gyula

Havonta több millióan választják az ingatlan. A gyulai szálloda, melyet hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet. A Városerdei szabadstrand két hektáron várja a fürdőzőket a Fekete-Körös partján, Gyulától kilométerre. This property offers a private pool and free private parking. Open full screen to view more.


Fiecare rezervare este confirmata direct de catre unitatea de cazare. Eladó nyaralót keresel Gyulán? Aki nagyobb kirándulást szeretne tenni, annak két plusz lehetősége is van, melyet a gyulai kisvonat üzemeltetői kínálnak. Mindkettő helyszíne és célpontja a Fehér-Körös és a Fekete-Körös találkozása, Szanazug.


Az egyik egy délelőtti program hajókázással. The holiday home is fitted with bedrooms, a TV with satellite channels and a fully equipped kitchen that provides guests with a microwave, a fridge, a washing machine and a stovetop. Kicsi nem túl kiépített strand és kikötő fogadott bennünket, de nekünk nagyon tetszett. A partja homokos a gyerekek a homokos parton homokvárat tudnak építeni a strandolók lábát nem szúrja a kavics. Szanazug, Gyulai Oldal, Strand See what your friends are saying about Szanazug, Gyulai Oldal, Strand.


By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended. A panzió szobái és ágyasak, modernek és nemrég felújítottak, mindegyike WC-vel, zuhanyzóval ellátottak. Nem hal meg az, akinek emléke Örökké szívünkben él.


Szanazug gyula

Szeretettel várjuk családias hangulatú Panziónkba, ahol kényelmes, kétágyas szobáink illetve ágyas (két hálószobás) apartmanjaink várják Önöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések