2016. október 14., péntek

My hair fodrászat árak

A Duna Plazaban fodrászat , kozmetikai kezelések és füllyukasztás áll rendelkezésükre, hajat azonban nem festünk. A Béke téren fodrászat , hajfestés, és manikűr illetve műköröm igényelhető. Mi is a Green Salon Project? Szalonunkban csak és kizárólag, ammónia és PPD mentes anyagokat használunk. Nem használunk kemikáliát, illetve nem szennyezzük a környezetünket azzal sem, hogy vegyi anyagokat engedünk le a lefolyón.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. The service is always nice and they offer a broad range of services.


On top of that the facilities are spacious and well decorated. The staff is very friendly and speaks fluent English which is not that common in Hungary. Fedezd fel aniatialex fodraszat nevű tábláját a Pinteresten. Szépségszalonunk a belváros forgalmas csomópontján az Oktogon közvetlen közelében, a Westend aluljárószintjén, a Móricz Zsigmond körtér szomszédságában és a Jászai Mari téren várja szépülni vágyó visszatérő és új vendégeit! Bőrünk megfelelő ápolása kiemelt figyelmet és szaktudást igényel.


My hair fodrászat árak

Schwarzkopf minőség kedvező áron, BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL! Ebben nyújtanak segítséget a BioHair Szalonok szakképzett kozmetikusai, akik előzetes bejelentkezés nélkül fogadják vendégeiket egy kellemes frissítő arcmasszázsra, vagy egy komplex bőrmegújító kezelésre. A White Hair budapesti fodrász szalonjában mindig trendi frizurák készülnek a legújabb technikákkal: Ombre festés, Copacabana melír, hajhosszabbítás, ECO Brasil Cacau hajegyenesítés. Szabó Imre Szalonok fodrászat , esküvői frizurák, alkalmi smink, kozmetika.


Budapest,Krisztina krt. Nem szoktam reviewkat írni, most azonban. LovasHair Professional – Bethlen u. Köszöntjük szalonunkban! Vaga Vera vagyok, kilenc éve dolgozom mint fodrász. A sikeres munkámhoz elengedhetetlen a kiváló alapanyagok használata.


My hair fodrászat árak

Számomra ez azt jelenti, hogy festés és mosás után maradjon egészséges a haj, ne forduljon elő roncsolódás, és a merész színek használata során se sérüljön a haj. Nem másra tettük fel szakmai életünket, mint hogy gyönyörűvé varázsoljuk az emberek életét, haját, hangulatát. Persze a gyönyörűség, a szépség mindenki számára mást jelent, de egy biztos: könnyen elérhető, és velünk a siker garantált. Trio Hair Hajgyógyász Szalon árlista.


Az árak forintban értendőek. A szakmai felkészültség csak egy dolog, de ennél még fontosabb, hogy veled együtt készítjük el az új frizurádat. Addig nem hullik hajtincs a földre, ameddig biztosak nem vagyunk abban, hogy az arcodhoz és egyéniségedhez javasolt haj neked is be fog jönni. Szalonunkba ugyanis másodpercek alatt akár a telefonodról is tudsz a weboldalunkon online időpontot foglalni, bármikor, amikor neked kényelmes. Diákbarát árak - nem csak diákoknak!


Simon Éva holisztikus kozmetikus. Crystal Nails körömépítés, élénkítő arcmasszázs Zuglóban. Mammut Shopping Mall földszint L04 a Lövőház utcai bejárattal szemben.


A vendégeket elsősorban érkezési sorrendben fogadjuk,emellett online is bejelentkezhetsz! Ombre - a színek játéka. Fodrászat és szépségszalon a XIV. Egy hely, ahol az ombre, az ombre. Több tucat árnyalatból választhatsz - a natúrtól az extrémig.


Akár fodrászunkkal együtt is kikeverheted a színed. A SZOLGÁLTATÁSRÓL A Beauty Pest Brow hajszalonban csak a legjobb alapanyagokkal dolgozunk, kollégáink pedig megbízható szaktudással rendelkeznek. Az A-list SalonSpa üzlettel várja a szépülni vágyó vendégeket! Azon kedves vendégeink, akik regisztráltak hűségprogramunkban, kedvezményes áron szépülhetnek szalonjainkban.


A pláza forgatagában megbújó hűvösvölgyi szalonunk egy igazi ékszerdoboz, melynek kialakításakor elsősorban az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy igazán egyedi, barátságos és családcentrikus környezetben fogadhassuk vendégeinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések