2016. október 18., kedd

Szövegírás könyv

Szövegírás könyv

Ebben a könyvben mindent leteszteltek, ráadásul nagyon sokszor. Ha komolyan gondolod a reklámszövegírást, akkor ez is kihagyhatatlan. Hogy lehelj életet, lendületet az írásaidba?


Janata Kriszta egy új megközel. Legyél te a legokosabb marketinges szinte bármilyen társaságban. Készíts minden várakozásodat fölülmúlóan sikeres kampányokat (úgy, hogy közben könnyebben, gyorsabban és tudatosabban építed fel őket). Ez a könyv egy gyakorlókönyv, egy munkafüzet. Ha átolvastad úgy, hogy árva szót se bírtál beleírni, akkor küldd vissza nekünk az üres könyvet, és mi egy héten belül visszatérítjük neked a könyv teljes árát.


Mégis, mennyit kockáztatsz így? Könyvfelvásárlás kiszállási és értékbecslési díj nélkül! Tematikai kötöttségeink nincsenek, hiszen szerteágazó ügyfélkörünk érdeklődése is számottevő témájú lehet, ami elsődlegesen fontos számunkra az a könyv minősége, állapota. Reklám, marketing könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény.


Könyv Guru most olyan alkalmazásokat gyűjtött össze és mutat be, amelyek minden írónak hasznára válhatnak alkotómunka közben. Hirdetéseket, szórólapokat, honlap szövegeket, posztokat? Ha Te is szereted a marketing szövegírást, vagy meg szeretnéd tanulni, akkor lájkold az oldalt. Természetesen, mint minden alkotó, én is a versekkel kezdtem.


A szövegírás művészete – Tartalommarketing mesterfokon A szövegírás művészete egy megtanulható folyamat, a tartalommarketing pedig mesterfokon elsajátítható. Nem tehetség, marketing véna, szerencse, vagy kapcsolatok, hanem hozzáállás, tanulás, és rengeteg gyakorlás, önfejlesztés egyenes következménye. Philip Kotler könyve alapmű mindazok számára, akik fejleszteni kívánják marketingismereteiket. A legkeresettebb marketingtankönyv Európában és Észak-Amerikában - a megelőző kiadások tapasztalatai alapján ugyanígy Magyarországon is - az ismeretanyag mélysége, a gyakorlati marketingproblémák megoldására irányuló szemlélete, és a kitűnő, olvasmányos. Már éves a könyv , de ez volt a beugró az AdWords világába számomra.


Szövegírás könyv

Mint a legtöbb marketinges könyvnél itt is a fogyasztói gondolkodás megértését és valamiféle racionalizálását próbálja a könyv átadni. Emlékszem, első osztályban extra gyorsan megtanultam olvasni, és aztán ez a tevékenység beszippantott. Titokban, lámpaoltás után. Hogyan írjunk át úgy cikket, hogy ne hasonlítson az előző verzióra? Félelemmarketing – avagy mindenki el fog pusztulni, ha nem rendelsz?


Közösségi Könyvek Projekt első éve a RitArt Academynél. Az úgy volt, hogy bár már jócskán többen, mint 500-an elvégezték az Író születik tréninget, a könyvek mégsem születnek olyan ütemben, mint ahogy azt ez a létszám indokolná. Szeretnélek megtanítani arra, hogyan tudsz marketinges szemszögből tekinteni a vállalkozásodra úgy, hogy egy teljesen új gondolkodásmódot mutatok Neke amit ha elsajátítasz, hosszú távon már észre sem fogod venni, hogy amit épp csinálsz, az marketing. Ha 30x nem ismétlődött el kb.


Figyelj: Te meg tudod fogalmazni nyersen. Szövegírás szenvedéllyel - DV film, könyv , webáruház. Könyv letöltés - ingyenesen letölthető hangoskönyvek az elekronikus könyvtárból: hangoskönyv ingyen, hangoskönyv online hallgatás, e-könyvek letöltése.


A tartalom marketing (inbound megoldások) lényege a rendszeres pl. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egy elővásárlási akcióban rendeltem meg a könyvet. Fontos lett volna, hogy a következő kampányomhoz már felhasználhassam az anyagot, a könyv azonban nem érkezett meg. Miután kifogytam a türelemből, többször írtam a szövegírás jeles bajnokának.


Szövegírás könyv

Zsuzsa a legjobb szövegíró és az egyik legmegbízhatóbb ember, akit ismerek. A következő hetekben sem. Mindig tartja a határidőt és az ígéreteit, ami kincset ér ebben a szakmában.


Kapsz egy - kedvezményre jogosító kuponkódot is, amit a Tartalomstratégia perc alatt című könyv vásárlásakor tudsz majd felhasználni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések