2016. október 5., szerda

Eladó kastély vas megye

Vas megyében eladó egy 16. A kastély körül szép állományú arborétum fekszik 145. Kialakítása a múlt századra tehető. Az ingatlan épület együttese db épületből áll. Belterületi besorolása szerint -ban beépíthető.


Jelenleg kastélyból, kúriából és villából választhat honlapunkon. Dísztermét is a barokk jellegzetes vonásai díszítik. Ión falpillérek, stukkódíszek tagolják a belső architektúrát.


A ház igény szerint felújítandó állapotú, belső két szintes. A terület -án fák találhatók. Amennyiben a földterület felkeltette az érdeklődését,. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A falazata is a régi időkre emlékeztet: cm. Gödöllőn egyedi több funkciós luxus kastély , kúria! Akár befektetőknek, panziónak, lakásnak alkalmas! Történelme van a háznak, mely még emeli a színvonalát!


Eladó kastélyok, kúriák. Nógrád megyében lévő történelmi hagyományokkal rendelkező ingatlanért milliárd forintot kérnek. Az épületben egyébként jelenleg csillagos szálloda üzemel. Fajtiszta, illetve keverék kutyusok - ebadta. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.


Több tucat friss, ellenőrzött eladó Kutya hirdetés: Ingyen elvihető kutyák! Einhell GE-PM S HW-E Li (1x 5Ah) Benzines fűnyíró – nem használt. Makita EBH252U benzinmotoros fűkasza – nem használt. A legkedvezőbben a közeli 87-es út felől.


A megyeszékhely km-re van. A legdrágább kastélyok Budapesten, az Andrássy úton várnak új gazdára. Ha csak az eladó hétvégi házak érdekelnek, szűkítsd a keresést egyszerűen, válaszd ki megfelelő értékesítés típusát, legyen az eladó vagy kiadó, de választhatsz alkategóriák közül is, a hétvégi ház, kertes ház hirdetésekből, de kereshetsz az üdülő, nyaraló vagy egyéb.


Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: falusi ház vas megye , 28000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: vas megye. Kastély a város szívébe várja új tulajdonosát. Celldömölk kistérség, Celldömölk, 1. Jó hangszigetelő és energiatakarékos. A kőszegi hegység lábánál helyezkedik el a 4lakosú település.


A község északi végén egy nagy Angol-parkban a Bozsok patak mellett áll a Sibrik kastély. A század végén ismét átalakították az épületet, ezúttal eklektikus stílusban. Ingatlanközvetítői tevékenység.


Eladó kastély vas megye

Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések