2016. október 5., szerda

Jóga 11 kerület

Jóga 11 kerület

Várunk a Móricz Zsigmond körtéren változatos órákkal: Gerincjóga, hatha jóga , nőijóga, flow jóga , astanga vinyásza jóga. Köszöntünk honlapunkon! A jóga mozgás, egészségmegőrzés, gyógyulás, önmegismerés vagy szellemi fejlődés - mindegy, hogy miért gyakorlo olyan eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek előremozdítják életedet. A jóga a fizikai hatásain túl alkalmas lehet a stressz csökkentésére, illetve az ellazulásra is.


A jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért! Kismama jóga Kelenvölgyben 11. Szeretettel várok minden kedves kismamát a most induló kismama jóga órákon! A jóga útja örök tanulási és megújulási folyamat, a tanítás pedig a hivatásunk. Hisszük, hogy a jógaoktatás tanítás és nem szolgáltatás.


Nálunk mindenkire jut figyelem és egyéni korrekció is, ha szükséges. A metódus fokozatos és progresszív, az egyik legszebb dolog, amivel találkozhattunk az életben. Egy bérlettel a város hét pontján jógázhatsz. Kezdő és haladó gyakorlóinkat is várjuk sok szeretettel.


Fitness termünk 6m²-en kínál sportolási, és pihenési lehetőségeket. Jól felszerelt gépparkunk a súlyzós edzés kedvelőinek, míg az aerobic termünk a csoportos óra szerelmesinek ad lehetőséget a kikapcsolódásra. Rita még otthon végzendő feladatokkal is ellát minket a nyújtásokkal kapcsolatosan. Nóri nagy jókedvvel vezeti a kínai gerinctornát.


Bea lankadatlanul ismétli, hogy mit hogy is kell csinálni, mink hogy is legyen a gyakorlatok közben. Nati szakszerűen adja át a Mandalásoktól tanult jóga ászanákat. Ideális kiegészítője lehet orvosi kezeléseknek. A NARADA JÓGA ötvözi az ősi tradícionális jóga eszköztárát a 21.


Jóga 11 kerület

Dinamikus (flow) stílus, ahol a test-tudat-övaló összhangja, az alakformálás és hangtálak. Szolgálj, szeress, adj, légy jó, tégy jót, tisztulj, meditálj, valósítsd meg Önmagad Szvámi Sivánanada A jóga -szigeteken ugyanazzal a szellemiséggel, minőséggel, programokkal és árakkal találkozol, bárhol is legyenek. A legfontosabb tudnivalók röviden - Kérünk, regisztrálj be online felületünkre és jelentkezz be arra az órára, amire szeretnél jönni. Ez azért fontos, mert a látogatottabb, kisebb létszámmal működő termek esetén hamar betelhet a létszám. A jóga egy testmozgási forma, amelynek célja a testi és szellemi fejlődés.


Válaszd a hozzád illő jóga órát! Az Air jógaórák elengedhetetlen eszköze a különleges, elasztikus anyagból készült speciális függőhinta, az ún. Budapest, Erzsébet körút 51. A női ciklikusság, avagy női életszakaszaink örömteli megélése - május 11. Női jóga tanfolyamok Érden és a XII.


Jóga 11 kerület

Hangfürdő Tibeti hangtálakkal és Gonggal - május 27. A módszer lényege a várandósság időszakának minél jobb kihasználása a babára való ráhangolódás, és a kismama testi-lelki felkészülése. Az Ashtanga vinyasa jógát próbáltam ki elsőként, melyet azonnal megszerettem. Számos pozitív dolgot tapasztaltam magamon, azon túl, hogy rugalmassá vált a testem, egészséges, energikus emberré váltam.


Jóga Életmód - Duration: :10. Egy kicsit másképp mint ahogy megszoktad! Az óra pontosan követi az indiai jóga órák menetét, melyen 2-éves korig bárki részt vehet. Nem kíván előképzettséget, az órák dinamikusak és mégis meditatívak. Mahatma Gandhi Ji születésének 150.


Sri Swami Madhavananda Világbéke Tanács konferenciát szervezett Győrben, a Széchenyi István Egyetemen. Azért szeretem Bettina óráit mert nagyon jól fel vannak építve és segít mindenkinek, hogy megtalálja a helyes tartást és folyamatosan mondja, hogy mire igyeljünk az óra alatt, hogyan lélegezzünk stb. A mozgásszervrendszert olyan technikákkal hozzuk vissza a természetes egyensúlyába, melyek nem eredményeznek további túlterhelést és feszültséget más testrészeken, így elérhetővé válik az egészséges, fájdalommentes életvitel.


Nagyobb testvér felügyeletét kedvezményesen tudjuk biztosítani Játszókuckónkban. Nincs előre bejelentkezés, bármelyik órára jöhetsz. A későket sajnos nem áll módunkban beengedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések