2017. november 8., szerda

Auchan önkiszolgáló autómosó

Az Emanuel kézi autómosó és állásos minősített EHRLE önkiszolgáló mosó a belvárosban a Kishegyesi úti TESCO közelében a MOL benzinkút mellett található a Segner téren 0-órás NON-STOP nyitva tartással. A állásos EHRLE önkiszolgáló autómosóban saját magunk moshatjuk le a gépkocsinkat akár néhány perc alatt. Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni! Cégeknek flotta kedvezmény. Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet!


A BSS Oil benzinkút mellett található önkiszolgáló autómosó 0-órában várja az ügyfeleket az év minden napján. Itt az EuroPark fedett garázsában már működött hasonló technológiával kézi autómosó. Mamut I mélygarázsában már több mint éve működő kézi autómosót saját láncunkhoz csatlakoztatni, amely a Natur Wash Bubble fantázia nevet kapta. FOAM JETWASH TM technológia. Budapest X, Maglódi út 17.


Az IMO-rendszert az évek során folyamatosan fejlesztettük és tökéletesítettük a mosási minőség maximalizálása érdekében. A korszerű szállítószalag-technológiának köszönhetően egy autót perc alatt mosunk le. Wash and More- Önkiszolgáló non-stop autómosó.


Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat.


Blue Wash önkiszolgáló autómosó és autókozmetika! Prémium önkiszolgáló autómosó a Savoya Parkban. A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani.


Kiskunfélegyháza területén működő autómosók, autókozmetikák listája. Az autómosóban megtisztíthatjuk négykerekű barátunkat. Az utóbbi években a Halásztelki lakosok számának és ezzel egyenesen arányosan autóiknak növe. GreenLine Clean Magyaroszág.


Car Services in Great Plain and North, Hungary. AGIP - autógázkút AGIP autógázkút, üzemanyagtöltő állomás, shop, autómosó Deszk határában. Nyitva elméletileg NON STOP, de a kútkezelő elmondása szerint 23:00-kor bezárnak és 05:00-kor nyitnak, de kezelő van. Franchise hálózatunk jelenleg egységet üzemeltet és több, mint 4dolgozónak biztosít munkahelyet. Hiszünk abban, hogy minden cég olyan, mint az emberek, akik ott dolgoznak, ezért számunkra nem csak vendégeink, hanem dolgozóink elégedettsége is kiemelkedően fontos.


Válogatott Benzinkút linkek, ajánlók, leírások - Benzinkút témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, Takarítógépek. Egy évtized alatt áruházunk környezetében is rengeteg változás, fejlődés történt. Megnyitott a Bricostore barkács áruház, egy autómosó , a Decathlon, és órában üzemelő önkiszolgáló benzinkút is.


Szigetszentmiklós, Jármű, autóápolás. Bemutatkozás: PÉCSI TESTVÉREK. Keleti és nyugati autóalkatrészek teljeskörű forgalmazása, raktárról és.


Auchan önkiszolgáló autómosó

Igen, egy automata, mely forró gőzzel tisztít, így perc alatt kb dl víz felhasználásával, környezettudatosan, továbbá évszaktól függetlenül kínál tisztítási alternatívát minden autósnak és új befektetési lehetőséget, kimagasló hozammal, napi perc munkával. Ipari épületek a magasraktártól a húsüzemig, benzin ill. Izgalmakkal teli Shell Eco-marathon versenyt tudhatnak maguk mögött a magyar diákok. Idén három magyar csapat vágott neki az immár 35.


Autómosó Százhalombatta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések