2017. november 14., kedd

Damaszt anyag nagyker

Masterful Méteráru Nagyker Debrecen, textil, méteráru, dekorációs anyag , öltönyszövet, szatén, puplin, farmer, bélés, vetex, közbélés, zsebvászon. Előfizethetel hirlevelünkre ahol megtekintheted a hozzáadott új termékeket és különleges ajánlatokat. Damaszt (nem mérettartó). Széles anyag , minta, szín és méret kínálattal rendelkezünk, melyekről ide kattintva bővebb információkat találhat. Cégünk, a Mado Home Kft.


A cég olyan családi vállalkozás, mely gyártóként generációk óta a textilipar kiemelkedő képviselője. Jó minőségű belga damaszt -, vászon- és könnyen kezelhető műszálas anyagok. Közvetlen import Flandriából!


Palletánkat tovább színesítik a kilós áron vagy olcsó darabáron vásárolható damaszt abroszok, szalvéták, törölközők. Vendéglátós vásárlóink is szinte minden textil alapanyagot beszerezhetnek nálunk: lepedővásznat, terítő alapanyagot, damasztabroszt, függönyt vagy a bútorszövetet. A damaszt eredete, története, fajtái: Mintás szövésű kelme. A valódi damaszt eredetileg selyemből készült, de az elnevezést egyre inkább a jellegzetes mintára használták, függetlenül attól, hogy a kelmét milyen szálból. Kínálatunkban talál számtalanféle damaszt abroszt, pamut abroszt, vízlepergető teflonos terítőket, divatos kockás terítőket, elegáns mintás terítőket ünnepnapokra, strapabíró abroszokat éttermébe.


Damaszt anyag nagyker

Lakástextil, dekoranyag, Loneta spanyol méteráru (anyagvastagság 5-mm). Webáruházunkban több, mint 400-féle, különböző színű és mintájú loneta terméket talál. Textíliák forgalmazására specializálódott webáruház: szennytaszító damaszt terítő, szállodai törölköző, hangedli, viaszosvászon, konyharuha.


UV és vízálló textilek, damaszt , teflonos vásznak (abrosznak való is), damaszt , poliészter anyagok, polár, ruha anyagok, farmer, kor frottír. A modern textilgyártási eljárásoknak köszönhetően a 1 poliészterből készült polár, wellsoft, babysoft és léda anyagok finom, puha tapintásúak és bőrrel érintkezve is kellemes érzést adnak. Mint szinte minden weboldal a tatker.


Profilja felsőruházati méteráruk forgalmazása. Tájékoztatás: A 1-os pamutszövetek beavatáskor mindkét irányban, akár 7--ot is zsugorodhatnak. Az anyagmennyiség tervezésénél ezt a természetes adottságot vegye mindig figyelembe! Nem véletlen, hogy nívós hotelek, éttermek is emellett a textil mellett teszik le a voksukat. Webshopunkban többféle méret közül is választhat, igény esetén pedig a varrást is ránk bízhatja.


Weboldalunk alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Rengeteg méteráru közül választhatsz.


Damaszt anyag nagyker

A blomtex kent anyaga az igazi susogós ropogós vízlepergető anyag. Elegáns damaszt anyag 8Ft-ért a Kézi hímzés webáruház Méteráru kategóriájában. Ha egyedi terméket keres, akkor nálunk megtalálja. Felhívjuk a Gmail-es e-mail címmel rendelkező feliratkozók figyelmét, hogy a Gmail a hírleveleket automatikusan a Promóciók fül alatt található mappába helyezi, illetve az is előforulhat, hogy a SPAM mappába kerülnek hírleveleink! A legrégibb damasztszövetek anyaga selyem volt, később len fonalból is készítettek ilyen ábrás szövetet, ma pedig gyapjúból is készül damaszt.


A kötött kelmék rugalmas, jó légáteresztő képességgel rendelkező vastag vagy közepesen vastag anyagok. Ezek a kelmék laza szerkezetűek, hajlékonyak, a többféle kötésmódnak és fonalvastagságnak köszönhetően változatos textúrával és mintával készülnek. A Szakatex pamut nagyker piacvezető árakat kínál pamut méteráru és pamut anyag termékek esetén is. A nálunk vásárolt pamut textil termékeket, mennyiségtől függően, előzetes egyeztetés alapján, az ország bármely területére kiszállítjuk vagy postázzuk. Belga damaszt és vászon anyagok.


Damaszt anyag nagyker

Magas grammsúlyuknak, luxus kinézetük, szép mintázatuknak köszönhetően igényes terítéshez ajánljuk őket. Egy napellenzőnél különösen nagy szerepet játszik, hogy milyen alapanyagokból készült. Fontos, hogy a szerkezet strapabíró legyen, hiszen ellen kell állnia nagyerejű szélnek is, de az is lényeges, hogy a napellenzőt ne kezdje ki a napsütés és az eső sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések