2017. november 29., szerda

Cseppmentes autómosás

Az autómosás végén a legtöbb jármű - valljuk be - vizes marad. Van, aki nem mossa le soha. Otthon a ház előtt vagy az udvarban. Első körben az autómat mostam le vele, és most megosztom veletek a tapasztalatomat a Karcher készülékről. Tájékoztatjuk, hogy a feltüntetett autókozmetika árakat a gépkocsi nagysága és szennyezetségi állapota határozza meg.


Ezen termékek beszerzése az autómosó területén elhelyezett Wunderbaum automatából (6-os és 7-es mosóállás között) lehetséges. Pont ma mostam le a kocsimat és én is leviledáztam a végén és szép foltmentesre száradt. Vileda kendő két-három húzás után belemártom a vízbe a kendőt egy nagy facsarás és mindent előröl! Felhordása fényes felületet és UV védelmet biztosít.


Előkészíti a cseppmentes száradást. CSEPPMENTES ÖBLÍTÉS Magasnyomáson ozmózis szűrt vízzel végzett öblítés. Folt és cseppmentes száradást biztosít. Felejtse el tiszta autóján a zavaró vízcseppeket, az erős maró vegyszereket, a durvábbnál durvább szivacsokat, és a rengeteg víz elpazarlását, mindezen túl nem okoz karcokat, így alkalmas klasszikus, luxus vagy egyéb járművek tisztítására is.


Cseppmentes garancia A nanotechnológiának hála, az autód tökéletesen tiszta és cseppmentes lesz! Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát! Büszke tulajdonos garancia Amint megtapasztalod a “LOTUS-hatást”, garantáltan büszkébb leszel az autódra! Személyautó sampon a személyautó külsõ felületeinek kézi és gépi tisztítására. Jól habzó, nagy hatékonyságú tisztítószer, segítségével eltávolíthatók a legmakacsabb szennyezõdések is.


Használat után a felület könnyen leöblíthetõ, tiszta, fényes és cseppmentes lesz. Nálunk (Fehérvár) a Tesconál van nagyon jó nagynyomású mosó, ott szépen le lehet mosni az autót anélkül, hogy hozzáérnék. Ft ból megoldható, és van egy cseppmentes öblítés nevű program, a végén ezzel szoktam átmosni és tényleg cseppmentesre szárad.


A Vikan professzionális eszközöket kínál, akár az otthoni autómosáshoz, akár a kézi autómosók számára. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Kézi nyeles autómosó kefék, vízátfolyós kefék teleszkópos nyéllel, felnitisztító kefe, vízlehúzó, padlólehúzó, stb, amelyek teljes kínálatát a Vikan automosó kefe termékismertetõ tartalmaz.


Az alkalmazott technológia nagy figyelmet fordít az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre. A szennyvízkezelés zárt rendszerben történik, a környezet bárminemű szennyezése nélkül. Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra.


A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen. Hasznos lehet közvetlenül autómosás után, waxolás előtt. A LIQUID ELEMENTS SILVERBACK szárítókendő a cseppmentes gyors szárításhoz.


Tankoltak már kólával, lőttek fel tűzijátékot Ladáról és még ki tudja mit műveltek. Az orosz kreativitásnak azonban nincsen határa, most a kocsimosást igyekezett megreformálni a mester. Vannak, akinek igazi kikapcsolódás az autómosás , mások inkább túl szeretnének lenni rajta minél hamarabb. A hétvégén remélhetőleg jó idő lesz ,indulhat az autómosás ! Mától kávé,forrócsoki és hideg üdítő is igénybe vehető a Szivárvány Autómosóban Ráckevén! WASH önkiszolgáló autómosó - Vas Gereben u. Reviews Szerintem Budapest viszonylatban is top 3-ban.


Két perc alatt nagyjából 2-szer érek körbe, mielőtt eláll a habfröcsögő. A következő 200-as a cseppmentes öblítés programra megy, amivel szintén fentről indulva lecsapatom a habot. Akadnak problémás, hülye részek, amikből még sokáig szivárog a hab, ide érdemes visszanézni később. Autómosás A Pólus Center és az Ázsia Center szomszédságában, a Szentmihályi úton!


Személyautó, kisteherautó, kisbusz, autóbusz, kamion kézi mosása, munkagépek, haszongépjárművek mosása, tisztítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések