2017. november 14., kedd

Világ legszebb nője 2019

Tudományos módon, az arc szerkezetét, szimetriáját is alaposan megvizsgálva állítják össze a listát minden évben a tudósok, ami alapján összeáll a lista, a világ legszebb nőinek listája. A Grammy díjak történetének második legtöbb díját kapott nője. Hangjával és tánctudásával senki nem versenyezhet, ő maga egy világmárka. A világ egyik legnagyobb és legsikeresebb énekese.


Nem csupán a világ egyik legszebb nője , de az egyik legjobban fizetett Bollywood (az „indiai Hollywood) színésznő is. Otthonában, Indiában szexinek és stílusosnak is tartják, ami valószínűleg senkit sem ér meglepetésként. PDT időzóna szerint) És ráadásul – bár sokan nem is sejtik róla – nagyon kemény csaj is. Peppermint kapcsán azt is megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. Azt hinnéd amúgy, ha Bella lett a legszebb , akkor biztosan a tesója is a dobogó közelében van, igaz?


Hát képzel nagyon neGigi fel sem került a listára! Ellenben Beyoncével , aki a második lett a maga 9-ával, és Amber Hearddel , aki pedig a harmadik, méghozzá 9-kal. Newsflare 285views. Nézd meg, ki volt épp a világ legszebb nője , amikor születtél! Milyen volt az ideál 51-ben, 77-ben vagy 90-ben?


Világ legszebb nője 2019

Brit tudósok új kutatása szerint a éves amerikai szupermodell, Bella Hadid a világ legszebb nője. Szerintük legalábbis ő felel meg leginkább azoknak a kritériumoknak, amiket az ősi görögök állítottak fel a szépséget illetően. A szimetria sokat számít a tudósok szerint - döntöttek. Meglepetés: egy szupermodellről van szó. Egy új brit kutatás szerint a éves szupermodell, Bella Hadid a világ legszebb nője.


A szakemberek az ősi görögök által felállított kritériumokat vizsgálva jutottak erre a következtetésre. A vizsgálat során az arc mellett a. Kicsit abszur de tudósok minden évben megállapítják, ki a legszebb nő a világon. Ehhez pedig azért van szükség tudományra, mert az orr, áll, szemek, szemöldök, és az arc más pontjainak elhelyezkedését vizsgálják. Egy mexikói lány lett a befutó a 68. A éves modellt, Vanessa Ponce de Leont 1szépségkirálynő-jelölt közül választották meg a világ legszebb nőjének a kínai Szanjában megrendezett döntőben – először nyert mexikói lány.


Világ legszebb nője 2019

Miss World szépségversenyen. Brigitte Bardot, aki egykor a világ legszebb nője. Most megnézheted hogy néz ki jelenleg az egykori szépségkirálynő!


A People magazin címoldalán nagyon sok híresség szeretne ragyogni. A éves Julia Roberts-nek azonban most, év után másodszorra is megadatott ez, hiszen idén, a sokak által a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott kiadványának tartott magazin másodjára is a kitüntető „a világ legszebb nője ” címet adta a kedvelt színésznőnek. Kíváncsiságból azonban egy csapat kutató egy londoni arcsebész, Dr. Julian De Silva kezdeményezésére megállapította, hogyan is néz ki a tökéletes női arc, ennek alapján pedig ki a világ legszebb nője. Itt a világ legszebb nője.


Világ legszebb nője 2019

Hányat ismersz fel közülük? Haris Márton  Share on Tumblr. Ha megöregedhettek volna. Az aranymetszés szabályai szerint ma Bella Hadid a leggyönyörűbb nő.


A modell arca rendelkezik a legszimmetrikusabb arányokkal. Impresszum Médiaajánlat Kapcsolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések