2017. november 6., hétfő

Gyula wellness panzió

Gyula wellness panzió

Gyula Wellness Resort a gyógyhatású vízéről ismert üdülőhelyen, Gyulán található, az ország Délkeleti részén Szegedtől 1km-re. A gyulai Várfürdőtől perc sétára helyezkedik el. Vendégeinknek díjmentes zárt parkolót biztosítunk a fürdő főbejáratánál lévő magánparkolónkban. Szobáik és közösségi tereik kellemes napsütötte hangulatot idéznek, ugyanakkor mindenben megfelelnek a kikapcsolódni, feltöltődni.


Családbarát gyulai szállás. Gyula szállás kínálatában az első csillag superior szálloda! A Várfürdő bejáratától méterre, wellness - és bababarát szállás Gyulán, saját wellness centrummal és 3m2-es játszóházzal! Fedezd fel a nagy múltú, történelmi gyökerekkel rendelkező Gyula városát.


A Wellness Hotel Gyula 3m²-es fedett játszótérrel és tágas wellnessrészleggel várja a vendégeket mindössze méterre a gyulai Várfürdőtől. A szálláshely egész területén ingyenes wifi vehető igénybe. Luxus lakosztállyal, masszázskáddal.


Gyula wellness panzió

A Várfürdő – Panzió Apartmanház területén ingyenes WiFi elérés biztosított. A kiváló gyulai wellness szolgáltatásoknak köszönhetően évről – évre több turista keresi fel városunkat. Amfora Panzió Gyula Csobbanj egyet Gyulán! Gyula új gyöngyszeme, a Barack Panzió szeretettel várja vendégeit.


A CSIGAHÁZ PANZIÓ a Várfürdőtől m-re, csendes, nyugodt környezetben, természetvédelmi ősparkra néz. A kétszintes új épületben lakrész található. Minden szoba kétágyas (pótágyazható), kényelmes berendezéssel - előszoba, zuhanyozó, WC. A Várszálló exclsuive lakosztályokkal rendelkezik. Várfürdő Panzió Gyula - Leírás Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján a Várfürdő Panzió fős utazásokhoz és gyermekes családoknak is kiváló.


Gyula Wellness Panzió a gyógyhatású vízéről ismert üdülőhelyen, Gyulán található, az ország Délkeleti részén Budapestől 2km-re. Fürdő Panzió Gyula akciós ajánlatát már nem tudod foglalni, de ezekből a népszerű ajánlatainkból ha sietsz, még elcsíphetsz magadnak egyet. Legközelebb értesülj elsőnek Fürdő Panzió Gyula kiemelt akciójáról.


Gyula város négycsillag superior minősítésű szállodája, a Wellness Hotel Gyula kétszintes wellnessközponttal és konferencia részleggel várja kedves vendégeit. Körösvölgy Panzió a fehér és a fekete kórás összefolyásánál található Gyulától km. Szanazug Gyulai oldalán. Foglaljon szállást már 4. Gyula egy romantikus kisváros, és ha ön egy olyan helyet keres, ahol igazán egyedi hangulatban lehet része, akkor a Romantika panzió az a hely ahol kellemesen érezheti magát. A panzió festői szépségű, nyugodt, kikapcsolódósra.


Gyula wellness panzió

Search for Lika Panzió Gyula discounts in Gyula with KAYAK. KAYAK searches hundreds of travel sites to help you find and book the hotel deal at Lika Panzió Gyula that suits you best. Latest starting price for this hotel) - Save up to. Gyulai Várfürdő a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel. Tekintse meg a Gyula Panzió árlistáját.


A szobaárak tartalmazzák a kontinentális reggelit, az infraszauna és wifi használatot. Gyula belvárosában a sétálóutca közvetlen közelségében található egy gyönyörű belső udvarral és különleges hangulattal rendelkező a Romantika Panzió. Szobáink és közösségi tereink kellemes napsütötte hangulatot idéz, ugyanakkor mindenben megfelel a kikapcsolódni, feltöltődni vágyók kényelmi és minőségi elvárásainak. Tökéletes pihenés Gyulán: vagy nap reggelivel. Gesztenyés Vendégház - Alföld.


A Tokajer Wellness Panzió , Keszthely egyik legjobban felszerelt, a legtöbb szolgáltatást nyújtó és legkedvezőbb árfekvésű szálláshelyei közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések