2017. november 13., hétfő

Legfrissebb műholdkép

A világ, Európa Afrika Japán Forrás: SAT24. Időjárás, Megfigyelések, Előrejelzés, Éghajlat, Balatoni széladatok, Balatoni viharjelzés, Vízhőmérsékletek, METAR, TAF, UV-B sugárzás, Műhol Radar. Open full screen to view more. Ezeket a képeket találtuk legérdekesebbnek a Popcorn Design gyűjtéséből, ha kíváncsi mind az műholdképre, ide kattintva nézheti végig őket. Ha pedig máskor is kíváncsi hasonló érdekességekre, lájkolja a hvg.


Tech rovatának facebookos oldalát. Válogatott Műholdkép linkek, ajánlók, leírások - Műholdkép témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől.


Magyarország műholdas térképe: A Bing műholdas térképe. Hírszolgáltatással, a nyilvánosság megőrzésével, a civilek segítésével, oknyomozással foglalkozik. A legfrissebb hírekhez juthat, amennyiben feliratkozik hírlevelünkre. Kísérje figyelemmel az oldalon található radar és műholdképeket.


Ide kattintva megtekintheti a legfrissebb infra-, és felhőtérképet. Kicsiny országrészünk nyugati részéről tavaly áprilisban, városunk legnagyobb részéről, és néhány környező településről pedig júniusban készültek fotók. Eddig a város felénél volt egy vonal, és attól keletre egészen a határig egyáltalán nem volt látható műholdkép. Visszavonhatja Gothár Pétertől a Nemzet Művésze címmel járó havi 6ezer forintos pluszfizetést a Magyar Művészeti Akadémia.


Kubik Anna, az MMA színházművészeti tagozatának rendes tagja az Origónak: hétfőn közleményt fognak kiadni. Az orosz Elektro-L időjáráskutató műhold kamerája készítette el és küldte le a Földre az eddigi legnagyobb felbontású fotót bolygónkról. Sőt, fotósorozatot, amiből az orosz szakemberek egy rövid videót is összevágtak.


Legfrissebb műholdkép

A műhold 1megapixeles felbontásban készíti képeit. A térkép immár új műholdra támaszkodik, ami több szempontból is javít a felvételek színvonalán. A szatellitfelvételeket egy új műhold készíti, ami. A térkép feletti kategóriákra kattintva megjeleníthetők vagy elrejthetők a kívánt kategória jelölései. A jelekre kattintva további információ jelenik meg.


PatroNet által fejleszett Budapest térkép és utca-kereső honlap. Az új térképen fokozatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszünk minél egyszerűbbé tenni az utcák, üzletek, szolgáltatások és termékek felkutatását. A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség hivatalos honlapja.


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a Duna-ági horgászat legfrissebb híreiről! A felvétel északi (felső) részén látható felhő az a zivatarsáv, amely a délutáni órákban végigsöpört az Északi-középhegység térségén. A tavasz legnyilvánvalóbb jele azonban az eddig csupasz barna vagy épp havas földek zöldülése, amely főleg a kép déli részén már a műholdkép jellemző színét is megadja. Látványos videó a legfrissebb műholdképekből, éjjel-nappal.


Minden csak egy kattintásra. Nyuszilány: emlékeztek még arra, amikor Rubint Réka egy ló mellett pózolt a Play. Pártai Lucia, az eumet. Tunézia fölött kavargó mediterrán ciklon okozhatott jelentős hullámzást Mallorcánál.


Legfrissebb műholdkép

Ez egy sziget, messze a kontinens, nagy vízfelület veszi körül, ahol nagyon fel tudnak erősödni a. Ha valamilyen téma különösen érdekel, az alábbi beállítások alapján a Hírstart rendszeresen tájékoztat e-mailben a témában született legfrissebb hírekről. A feliratkozáshoz a hírfigyelés funkciónak bekapcsolt állapotban kell lenni és legalább egy értesítési időpontodnak kell lenni. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések