2017. november 28., kedd

Nem tudja eldönteni mit akar

Miért nem tudja eldönteni , hogy mit akar ? A pasi nem egykönnyen tudja eldönteni , hogy szeretőt vagy barátnőt akar Mióta világ a világ, a nő férfit akar , a férfi meg nőt. Csak sodorjon-e mellé az égi gondviselő. Mi, dicső kanok szeretjük azt hangoztatni, hogy a nőknek. Hiánypótló hírek Magyarország egyedülálló orvosi hírportálján. A jövőhéten is változékony idő lesz.


Ha egy lány nem tudja eldönteni mit akar , akkor hagyni kell? Beszélgetek neten egy jó ideje egy lánnyal, komolynak indult, már eléggé belementünk a dolgokba, őszintén beszélünk egymással. Van egy fiú aki mindig elhív találkozni, majd utána közli velem hogy csak barátként tekint rám. Viszont most is elhívott moziba, adventi vásárba elmentem vele és olyanokat mondott hogy szeret meg hogy nem akar elveszíteni? Ez a férfi nem szeretné komolyra fűzni veled a szálakat (talán nincs még túl az exen, vagy nem tudja eldönteni, mit akar ), és lehet, hogy valamilyen szinten érdeklődik iránta de nem eléggé a folytatáshoz.


Figyeltem hogyan viszonyul a barátnőimhez, velük egyáltalán nem foglalkozott. Mondta, hogy jól érezte magát én meg mondtam, hogy jólesett, hogy eljött. Ez hete volt, azóta egy szót sem beszéltünk egymással. Ezek után nem tudom eldönteni , hogy csak szórakozik velem vagy nem tudja mit akar.


Nem tudja eldönteni mit akar

A párommal csúnya összeveszések után elég érdekes helyzetben vagyunk, ő most szeret is meg nem is, nagyon vívódik, hogy velem maradjon, vagy szakítson. Szerintetek nem tudja eldönteni mit akkar vagy le akkar koptattni? A story a következő másfél héttel ezelelőtt meg láttam egy lányt a buszon Többször is össze néztünk meg szimpatikusnak is tünt , az egyik ismerösömtöl meg tudtam a nevét bejelőltem facen most az ünnepekben rá írtam facebbokon szépen bemutattokozok meg minden hátha a napokban ha ugy alakúlt volna a. Róla valószínűleg élő ember nem tudja eldönteni , konkrétan mekkora név, hiszen lett volna ő már a Sziget Nagyszínpadán is, tavaly a Balaton Soundon került elő, most meg ugye itt van, szóval tényleg ki tudja ? Mindenesetre adja pár dalát a rádió, sok helyen látni az arcát, úgyhogy embereket biztos vonz. Nem tudják, mit cselekszenek. Szinte mágikus ereje van a címnek, úgy lüktetnek a szavai, mint egy emberi szív.


Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek – magába foglalja az egész emberi élet hiábavalóságát, a csipcsup szarságoktól a mindent megváltoztató, végzetes döntésekig. Hogy kerülhet valaki olyan helyzetbe, hogy már maga sem tudja , mit akar , mondhatják. Pedig nem ritka ez az érzés sőt. HR vezetőből tanácsadó lettem, amikor technikusból Hr-es, amikor váltani akartam, kényszerültem az imádott művelődés szervezői munkámból. Ha egy férfi nem biztos abban, hogy mit akar , ha nem tudja , hogy kapcsolatban akar -e lenni, egészen biztosan nem fog őszintén szeretni sem.


Egy részét mindig visszatartja majd valami, mert sosem lesz biztos abban, hogy én vagyok számára a nagy ő. Türelmes nő vagyok, de nem buta. Korea tudja , mit akar Az Egyesült Államoknak végiggondolt, világos szankciópolitikát kellene folytatnia Észak-Koreával szemben, mert jelenleg az a helyzet, hogy míg a sztálinista rezsim tudja , mit akar elérni nukleáris fenyegetésével, és ezt világossá is teszi, a nemzetközi közösség vakon öklözik vele szemben. Nem képes átlátni a dolgokat, ezért másoknak szívesen osztogat tanácsokat, de a saját életével kapcsolatban határozatlan. A tanulásra és a fejlődésre akkor hajlandó, ha értelmét látja, azonban egy mérleg folyamatosan vívódik, nem könnyen tudja eldönteni , mit akar , ezért hajlamos leragadni egy bizonyos szinten. Ha épp nem tudja eldönteni , akar -e meztelenkedni, vagy sem – itt a vonalkód bikini - Különös fürdőruha prototípussal rukkolt elő egy brazil divattervező, amely úgy hat, mintha egy falatnyi cenzúrában napoznának a hölgyek.


Néha nehéz eligazodni a pasikon, néha úgy viselkednek mint egy hősszerelmes, máskor hűvösek mint a norvég fjordok, legrosszabb esetben eltűnnek. Pár perc és a linkek visszavezetnek ide. Ha igazán akarod érteni, hogy mit akar a férfi, mit akar érezni a férfi és mit akar megélni a férfi vele akkor fontos az, hogy az előző részekben megfogalmazott pozitív aspektusokat lás mert egyenlőre a pozitív megéléseken keresztül kell tisztáznunk milyen a férfi idea.


Nem tudja eldönteni mit akar

Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi. Hallom, ahogy várom a liftet. Fel-le szaladgál az emeletek között, mint, aki nem tudja eldönteni , hogy melyik emeletre akar menni. Zavartan rohangál, majd csapódik a liftajtó a szomszéd kettővel lejjebb ordít, miközben pontosan hallja a nyöszörgő visszafojtott sírás kiszűrődő visszhangját a lépcsőházban, de nem érdekli.


Az adatvédelmi botrányok és a kormányokkal való együttműködések miatt könnyű bírálni a technológiai cégeket. Ennek ellenére nem jó megoldás a technika elutasítása. A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések