2017. november 22., szerda

Ösztönös vonzalom

A vonzalom ösztönös jele férfiaknál és nőknél Ha fel kellene sorolnunk azokat az emberi motivációkat, szükségleteket, amelyek a fennmaradás szempontjából alapvetőek az életben, nagy valószínűséggel az evés és ivás után a szex következne. Persze nálunk ez ösztönös , de nagyon jól tesszük, mivel minél több hasonlóság van a szülők génállománya között, annál nagyon eséllyel lesz beteg a születendő gyermek. Akarom Ha jártál már abban a cipőben, hogy egy szinte vadidegen férfit megkívántál, ne gondol hogy veled van a baj. A nemi vonzalom nem helyettesítheti a szerelmet, hanem együtt jár vele, önmagá­ban nem áll meg.


Ösztönös vonzalom

Szerelemmel szeretni ugyanaz, mint az esketési szertartás szavai: jóban, rosszban, ínségben és bő­ségben, betegségben és egészségben, mindhalálig. Szűz és Halak A halak érzelmessége tökéletesen passzol a szüzek huncut viselkedéséhez, kiválóan megértik egymást a hálószoba falai között. A hal nagyon ösztönösen viselkedik az ágyban és pontosan tudja, mikor mit és hogyan tegyen, ez a tulajdonsága pedig nagyon bejön a szűznek. Viccet félretéve az, hogy megvan-e az ösztönös vonzalom , már egy ölelkezésből érezhető.


Ha végigsimítod a nadrágját és a kis katonája nem kiált háborúért, akkor tudni fogod: a kémia sajnos nincs kimaxolva. De ha a vonzalom megvan, akkor már nyert ügyetek van! Ugyanis elsőre senki sem szexisten. Evolúciós szempontból az a „legkifizetődőbb”, ha mindenki a számára alkalmas (heteroszexuális, azaz a reprodukcióra alkalmas) partner illatát kedveli. A leszbikus nőknél ez az ösztönös vonzalom olyan erős, hogy a logikusan várhatóval ellentétben a heteroszexuális férfiak szagát értékelték a legmagasabbra.


Mindent elsöprő vonzalom ? Bár az évek folyamán nem kevés tudományos magyarázat és kutatási eredmény látott napvilágot a szexuális társ kiválasztásában szerepet játszó faktorokról, az ösztönös biológiai vonzalom még mindig tartogat feltáratlan területeket. Persze, ha csak a szex irányából közelítjük a témát, a férfiaktól nagyjából ugyanazt a választ kapjuk: egyértelműen könnyebben vesznek részt pusztán múló kalandban, aminek megvan a maga élvezeti értéke, úgymint vizualitás és ösztönös vonzalom , ami nekik már bőven elég ahhoz, hogy csatába induljanak és bevegyék. A groenendael kutyák iránti vonzalom kialakulása első kutyánknak, Jengának köszönhető. A fajta önállósága, ösztönös viselkedése és nagy munkabírása miatt ideális társ. A kiváló adottságok ellenére, nem törekszünk mindenes kutyák kinevelésére.


Miből áll a Vonzalom Tuning szeminárium? Csábítási alapok – órás képzés: Női előadónktól első kézből tanulhatod meg azokat a alapvető módszereket és hozzáállást, amitől végre áttörést érhetsz el a nőkkel való interakcióid során. Mivel a hasonlóság a vonzalom egyik fontos mutatója, a mozdulatok utánzása a kapcsolatteremtés, az elfogadás kiváló, ösztönös eszköze. Ez is a több évnyi, kitartó arcmimika-tükrözés következménye.


A családállítás módszere gyakran mutatja meg, hogy egy párkapcsolatot az ösztönös vonzalom mellett, valamilyen lelki szükséglet is létrehozhat. A nő, mondjuk, azt az óvó, gondoskodó férfienergiát keresi, amit az apjától nem kapott meg gyerekkorában. Az emberi szív a szenvedélyes vonzalom csúcsai felé haladtában olykor pihenőt tart, de ritkán áll meg, amikor a gyűlölködő érzések lejtőjén zuhan lefelé. The human heart may find here and there a resting-place short of the highest height of affection , but we seldom stop in the steep, downward slope of hatred.


Ezek a törzsfejlődés során jöttek létre, egyszerűen azért, mert hasznosak voltak őseink túlélésében és szaporodásában. Aktuális Vonzalom ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Azt mondják aki masnit visel ajándék mások számára. Nőknél szinte ösztönös a vonzalom iránta.


A masnimániát nem lehet elég korán kezdeni, kössük kislányok hajába, tűzzük blúzra vagy viseljük ékszerként. Nem kell más hozzá, csak egy mm-es horgolótű és némi pamuk! A krokodilhoz hasonló hüllők agyát teljes egészében a nyúlt hipotalamusz képezi. Ez egy egyszerű struktúra, amely csak a legegyszerűbb ösztönökkel foglakozik, mint például a szexuális vonzalom és a szenvedélyes SZERELEM (a szerelembe esés), a táplálkozás, a küzdelem, a menekülés, a csoportosulás. A pislogás a bizalom vagy a vonzalom kifejezésére szolgálhat.


A macskák ezzel viszonozzák ha a gazdájuk rájuk szegezi, majd behunyja és kinyitja a szemeit. Nem igazán értem, miért kell ilyen agyafúrt nyelvi leleményeket használnotok, hogy átmeneti társnőt szerezzetek magatoknak – szólt közbe Tochee. A valódi lényetek talán nem elegendő ahhoz, hogy a nőstényekben feltámadjon az ösztönös vonzalom ? A két ember összenézett. Már a legelején volt köztünk egy ösztönös vonzalom. Rövid barna haja felzselézve, kisfiús arcában meleg szemei csak úgy ragyogtak.


Ösztönös vonzalom

A kedvenc parfümömmel fújta be magát, s mikor beültem mellé a kocsiba, rögtön végigmért. Másnál is megfigyeltem már a masnimániát: nőknél szinte ösztönös a vonzalom irántuk. Masnikutatásunk következő témája a cipőkön lakó masnik élete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések