2017. november 2., csütörtök

Pincér képzés debrecen

Pincér képzés debrecen

Tanfolyamok Alsó korhatár év, felső korhatár nincs. Az oktatás munkahellyel összeegyeztethető időpontokban, álltálában heti két alkalommal történik, az időpontokat ez első csoportos megbeszéléseken közösen határozzák meg a hallgatók A tanfolyamok kezdési időpontjai a jelentkezők függvényében változhat! A hálózati egységekben étellel és itallal kiszolgálják a vendégeket, szolgáltatásokat nyújtanak a tőlük elvárható.


Megjelent az új OkJ-s lista! Keresd új néven a régi szakmákat! Minden tanfolyam, OKJ képzés esetén feltüntetjük a képzés pontos költségeit, kedvezményeket (ha vannak) és a részletfizetési lehetőségeket.


Minden infót, részletet felteszünk, amit az iskola közül velünk. A pincér tanfolyam elvégzése után partnereinktől azonnali munka ajánlatokat kapsz. A beiratkozástól a munka világában való elhelyezkedésig támogatunk és segítünk Neked. A képzés végeztével sem hagyunk azonban magadra. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Pincér képzés debrecen

Képzésünket színvonalasan felszerelt, fiatalos konferencia termében tartjuk. A pontos helyszín egyeztetés alatt! A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka mellett is!


Az utazás nem csak időigényes, hanem drága is. Ha tízszer utazol fel a tanfolyamra, ez összesen 90. Ft plusz költséget jelent. Nemzetközi tudást kapsz, helyben. A Bols Mixer Akadémia a világhírű Bols likőripari vállalat magyarországi partnere.


A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai nevelés-oktatás, a Szakképzési Hídprogram részszakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat, valamint biztosítja tanulói számára a kollégiumi elhelyezést. Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt. Kamatmentes részletfizetés. Az első három helyezett.


Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Milyen szakmák szerepelnek az OKJ-ban, milyen szakképesítések szerezhetők meg Magyarországon? Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek? Jelenleg felhasználó olvas minket.


Látni szeretnéd a világot úgy,hogy nem fizetsz hanem még pénzt is keresel vele? Saját szerkesztésű tankönyvünk, tematikája szerint is már az első órától kezdve, szituációs feladatokon keresztül tanítja a hallgatót a kommunikációra. Gyere és tanulj meg szakmát néhány hónap alatt, igazi bár- és éttermi-, és kávéházi körülmények között!


Vendéglátó-üzletvezető tanfolyamunkat Budapesten indítjuk MOST kedvezményes áron hétvégén és hétköznapi időpontokban is. Ezúton értesítjük, hogy az Ön által keresett képzés jelenleg nem képezi tanfolyami kínálatunk részét! Kérjük nézzen vissza később, vagy válasszon aktuális ajánlatainkból. AKTUÁLIS TANFOLYAMAINK Köszönjük!


Pincér képzés debrecen

További kellemes időtöltést kívánunk! Kapos Felnőttképző Kft. A képzett pincért nagyon sok cég várja külföldön is.


OKJ képzések hatalmas kedvezményekkel, havi kamatmentes részletfizetéssel! Mehetsz éttermekbe, szállodákba, hajókra, tengerpartra nyári munkára. Számtalan lehetőség kínálkozik. Külföldön a havi jövedelmed akár 500.


Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! Pincér képzés A pincér a vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Képzés bemutatása: A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el.


Ha szimpatikus a képzés és a suli, akkor az űrlapon történő érdeklődés után ne felejts el jelentkezni is a kiválasztott OKJ képzésre. Lehetőleg ezt tedd meg minél hamarabb, mert az ingyenes helyek rohamosan fogynak, közeledik a szeptember, és nem garantáljuk, hogy marad még hely számodra a csoportokban. Debrecen , Miklós utca 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések