2017. november 14., kedd

Horgász helyfoglalás

Horgász helyfoglalás

Nagyobb felbontásért kattintson ide! Foglalás menete egy példán keresztül: Tegyük fel, hogy Ön a 2. Horgász klub Tisztelt látogató, kedves horgász és természetbarát! Oszd meg horgásztársaiddal felejthetetlen horgász élményeidet, rekord fogásaidat, képeidet, egyéni, jól bevált módszereidet. Zsuzsi Tábora Tisza parti Horgásztanya KATUS HORGÁSZ TANYA Betti vendégház Szenyorita Vendégház Raba Retro Horgasztanya Nóra Körös-parti nyaralója 6db_Körös-parti_Nyaraló_Kiadó_egész_évben Horgászház Verpelét Mézeskalács vendégházikó Balatonszemesi Horgászház TibFish Horgásztanya Alíz vendégház Stég bungalóval a. A Hortobágy középső részén található Ohati Horgász - és Bemutató Központ nyolc tóból áll, területe mintegy 3ha.


A tavakban nagy kiterjedésű nádas és hínármezők találhatók. Jelentős a tavak nyári lúd és cigányréce állománya. A lú réce és parti madárvonulásban a terület igen fontos szerepet tölt be.


Kérjük, hogy az előleg átutalása előtt egyeztessen időpontot velünk. Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a foglalt hely számát, annak időpontját valamint a foglaló személy nevét. Tokaji - horgásztó útvonalleírás: A tó Tokaj határától kb km-re található Tiszaladány irányában.


A bejárata közvetlenül az út mellett található. Marcal-tó: ha helyfoglalás érkezési sorrend szerint Patkó: vízterülete ha, horgászat csak a kijelölt helyeken engedélyezett. Pándzsa patak torkolattól km hosszan a veszprémi vasúti hídig, helyfoglalás érkezési sorrend szerint.


Tájékoztatjuk, hogy oldalunkon cookie-kat használunk szolgáltatásaink bemutatásához és a releváns tartalmak megjelenítéséhez. Honlapunk használatával Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette a cookie-kra vonatkozó irányelveinket, az adatvédelmi irányelveinket és az Általános Szerződési Feltételeket. Az Ohati Horgász és Bemutató Központ horgásztavaira előzetese helyfoglalás lehetséges. A horgászhelyeket a foglalás sorrendjében tudjuk biztosítani.


Horgász helyfoglalás

Külföldi vendégeink részére a helyfoglalás előzetes telefonos egyeztetés után lehetséges és a horgászat tervezett időpontját minimum egy héttel előre jelezni kell. Ezenfelül szinte minden neves horgászathoz kapcsolódó cég forgatott már filmet Hidegvölgyben, köztük a Haldorádó, Feedermania, Bait Bait, Savage Gear, Rapture. Amennyiben a horgász a szemetet nem hajlandó összeszedni, a területi engedélyét bevonják! A napi horgászatot megkezdeni csak előzetes tájékozódás után, a Helyi Horgászrend pontos ismeretében, annak betartásával és érvényes horgászokmányok birtokában lehet, ezek hiányában a helyfoglalás és a horgászhelyre lepakolás is tilos!


Segítsen abban, hogy a horgászat minél több horgász számára a sportszerű eszközökkel és módszerekkel történő halfogást, a halakkal szembeni kíméletes bánásmódot, a szabadidő kulturált eltöltését, a természetben való kikapcsolódást, a vízi és vízparti környezet megóvását jelentse. Magával ragadó örök élmény, csendes, nyugodt és festői környezet, hatalmas pontyok! Ezekkel a szavakkal szokták jellemezni a Miskolctól mindössze 10km-re található Harsány községében található Harsányi Horgásztó néven közismert horgászparadicsomot, az ide érkező vendégeink. Kelet-Magyarország legnagyobb bojlis horgásztava. A hektáros bojlis horgásztavunk körül horgászhelyet alakítottunk ki, amelyek igen népszerűek mind magyarországi, mind külföldi sporthorgászok körében.


Helyfoglalás : A helyek foglaltságát a horgászhely ikonjára kattintva láthatod. A foglaláshoz NEM kell előre utalno kivéve a faházas helyeket. Amennyiben nem mondod le és nem is érkezel meg, a továbbiakban nem tudunk foglalást bejegyezni részedre. Ha a horgász egy halfaj méreten aluli példányaiból egymást követően sorozatosan (db-nál) többet fog, köteles a horgászmódszerén, és a használt csalin változtatni. Amennyiben ez sem vezet eredményre, akkor arra a halfajra abba kell hagynia a horgászatot, vagy helyet kell változtatnia.


A horgász magatartásával ne zavarja és veszélyeztesse a tó területén tartózkodókat! Ezalatt értjük a hangoskodást, a hangos zenehallgatást és a túlzott alkoholos befolyásoltságot! A horgász a horgászhelyet és a faházat órától foglalhatja el, és a horgászat végét jelentő nap óráig köteles tisztán átadni! A horgász az állami horgászvizsga letételét állami horgászvizsga-bizonyítvánnyal igazolja.


Magyar állampolgársággal és állandó lakóhellyel, valamint magyar állami horgászvizsgával nem rendelkező természetes személy más országban kiállított horgászati okirat vagy okmány bemutatásával jogosult az állami horgászjegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések