2017. november 27., hétfő

Szerelmes belém a szeretőm

Belém szeretett a szeretőm ? Több mint fél éve van egy szeretőm ,akivel heti rendszerességgel találkozunk. Sok közös programot csináltunk,többször együtt aludtunk. Tehát érzelmi alapja is volt. Van felesége,de csak lakótársak. Elutazott most nemrég hétre és nagyon kedves volt.


Azt mondta sok minden átértékelődött és. Egészen két évvel ezelőttig így éltem a mindennapjaimat. Két éve viszont történt valami, megismerkedtem egy velem egykorú férfival.


Csakhogy nős, két gyermekkel. A kémia azóta is hihetetlenül erős. Honnan lehet tudni, hogy a másik szerelmes beléd? Ha szerelmes belé érdeklődést mutat a dolgaid iránt.


Szerelmes belém a szeretőm

Ha egy férfi szeretőt tart, az csak a szexről szól, vagy szerelmes a szeretőjébe? Jó szórakozást a videóhoz, ha bármilyen kérdésed lenne, azt tedd fel komment formájában. Elmondta, hogy nem szerelmes a feleségébe, még az is lehet, hogy belém szerelmes , de a feleségét szereti. Hogy ugrálhatna még így harmincon túl kapcsolatból ki, és kapcsolatba be, de előbb-utóbb mindegyik szerelem szeretetté szelídülne, s ki tudja, lehet, hogy sokkal rosszabb. Egyértelmű jelei lehetnek ugyanis annak, ha a férfi szerelmes , illetve annak is, ha nem találta el Ámor nyila, és csak azért van párjával, hogy legyen valakije, vagy más praktikus indokból kifolyólag nem hagyja őt el.


Lényeg a lényeg, a férfiak, még ha nem is veszik észre, akkor is nyitott könyvek lehetnek a nők számára. Azt a bizonyos szót nehezen mondják ki a pasik, de van egy jó pár egyéb jel, melyből megtudhato hogy szerelmes belé vagy nem. Az érzelmek világa sok pasi számára jelent útvesztőt, legtöbbjüknek fogalma sincs arról, hogyan mutassa ki érzelmeit. Nem szerelmes belém a párom mozdulat, ami elárulja, hogy már nem szeret annyira a párod - Ne félj meglátni Minél előbb tisztázódik a helyzet, annál jobb. A legtöbb ember a szerencsére bízza, hogy élete során szerelmes lesz-e belé valaki?


Szerelmes belém a szeretőm

A legtöbb szerelmes ember legnagyobb félelme az, hogy egyszer elhagyja őt a párja? Statisztikák alapján ma Magyarországon percenként szépnek indult párkapcsolat végződik szakítással? Jó szívem – mondja a férj csendesen – váljunk el. A szerelmes ember mindig szemmeltartja a szerelme tárgyát.


Ha a szerelem egyoldalú, akkor is fennáll ez a csodálat. A másik típus az, aki, ha elkapja a pillantáso akkor rögtön elfordítja a fejét, és zavarba jön. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki!


Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Néma csendben néztük egymást. Ahogy ő sem engem… Az a nő ott az udvaron ugyanazt jelenti Tóninak, amit nekem Attila. Beadtam a válókeresetet. Attilával egyre többet találkoztunk, kapcsolatunk boldoggá és elégedetté tett.


Igaz, hogy Andrisnak élettársa és gyereke volt. Hát ez volt az igazi megismerkedésünk története. Mindennek már két éve, és azóta tudjuk mindketten, milyen az igazi szerelem.


Szerelmes belém a szeretőm

Nem csoda hát, ha inkább zavarba jön a társaságodban, és véletlenül felborít pár poharat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések