2018. április 4., szerda

Csi miami helyszínelők 1 évad 24 rész

CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. CSI : Miami helyszínelők 8. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Horatiót a miami börtön udvarára hívják, ahol agyonszúrtak egy elítéltet. Amikor a helyszínre érkezik, három elítélt megszökik egy helikopterrel.


A bírósággal alkut kötött Ron Saris újabb gyilkossági ügybe keveredik, ám váltig állítja, hogy valójában ő volt a célpont, nem pedig Michael Travers. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök.


Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Calleigh és Wolf egy ház padlásán helyszínelnek, amikor a tettes váratlanul bezárja őket és rájuk gyújtja a házat. A sikeres kiszabadulás után nem sokkal Calleigh rosszul lesz a kihallgatáson, és fulladással azonnal kórházba szállítják. Egy családot kegyetlenül lemészárolnak otthonukban, Horatiónak és csapatának a helyszínen lévő bizonyítékok alapján kell megtalálnia a gyilkost.


A helyszínelők minden tagjának névre szóló levél érkezik a laborba. Mindannyian ugyanannak a kirakósnak egy részletét kapták meg, amely egy jövőbeli gyilkosság helyszínére és áldozatára utal. Horatio és csapata egy fiatal férfi sztriptíztáncos esetében nyomoz, akit holtan találnak egy szexpartit követően. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. Nézz sorozatokat online, ingyen!


Csi miami helyszínelők 1 évad 24 rész

A történet óra alatt játszódik, nulla órától éjfélig, s minden egyes epizódja - a valós idő szerint - egy-egy óra történéseit öleli fel. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be.


Az egészben pedig az volt a legfelháborítóbb,hogy akik a viccelõdést csinálták,még megvoltak sértõdve azon,hogy törvényt. Egy szerelmes pár egy fiatal nő holttestére bukkan a város egyik parkjában. A csinős nőt a férfi kollégák hamar azonosítják, mivel az áldozat Florida legnépszerűbb pornószínésznője. A Las Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának rengeteg sok dolga van és előfordulnak igen érdekes eseteik is.


VIDEÓ - Csi Miami Helyszinelők évad része. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Horatio és Speedle egy hidegvérű bérgyilkos rács mögé juttatásán dolgozik, amikor legújabb áldozatának helyszíneléséről a nyomozók egyik fiatal rajongója eltulajdonít egy fontos bizonyítékot. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna.


Caine, egykori gyilkossági. U2X Lemaradtál kedvenc műsorodról? Nézd meg a VIASAT PLAY-. Lehetne azon változtatni,hogy a linksbuck-n olyan reklám jelenleg meg, amit be lehet zárni?


Próbáltam ma megnyitni a 9. Színes, magyarul beszélo, amerikai krimisorozat, (16). A Grace klinika (2) A II. Cool TV csatorna műsora az Animare TV újságban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések