2018. április 2., hétfő

Lidl új üzlet nyitás 2019

Hozza ki belőle a legtöbbet! Tényleg megnyílik január 24-én az albertfalvai Lidl. A környéken már plakátokkal hirdeti a boltlánc az új üzletet. A Fehérvári út végén lévő áruház megnyitásával egy többéves történet zárul le, a boltlánc ugyanis nagyon régóta szeretett volna a XI. Aldi, a Spar, a Tesco és az Auchan - már.


Az egyik új szerzemény, a Budapest II. Ez az üzlet kedvező helyen van, mert a közvetlen közelben lakók mellett nagykovácsi és solymári lakosoknak is alternatíva lehet. Tehát a vásárlóknak előreláthatólag még évet kell várnia. A Timár Vaskereskedelmi Kft. Budakeszin, egy új helyszínen, a Tesco mögötti területen fogja megépíteni telephelyét.


Ma már szinte teljesen kész az üzlet , a parkoló is megvan. Látszólag már hetek óta nyitásra kész a bolt, de mégsem történt semmi. Jövő héten nyílik meg a Blaha Lujza téri Lidl. Lidl Budapest, Győr, Kecskemét.


Felkészül a Ferenciek téren lévő bolt. Az üzlet korábban a CBA-alapító, egyben az üzletlánc tiszteletbeli elnöke, Baldauf László tulajdonaként a CBA-lánchoz tartozott. Egy új üzlet megnyitását a területileg illetékes önkormányzatnál kell elindítani. A jegyző nyilvántartásba veszi az üzletet és kiadja a nyilvántartási számot.


A kereskedelmi tevékenység bejelentésének illeték vonzata van. A nyitás napján számos helyi akció, ajándékok és különböző meglepetések várták a környéken élőket. Mennyi időt adnak megtanulni a kódokat, esetleg van vmi. Módszer hogy könnyebben megtanuljuk? Milyen feladatok vannak még nyitás , zárás körül?


Lidl új üzlet nyitás 2019

Nem lehetett tudni, mi épül, nem lehetett előre tudni a nyitás időpontját, és megkeresésünkkor kiderült: a központban dolgozó minden munkatárs neve titok. Ez már nem fog megnyitni, itt lakom mellette sajnos. Mindent kitalálnak a TESCO-tól is, meg Isten tudja honnan, hogy ne nyisson meg, és végül úgy döntöttek elvileg, hogy nem is fog. Növekedésünk hajtóereje továbbra is a terjeszkedés és a korszerűsítés, ezért folyamatosan dolgozunk a jövőbeni korszerű helyi ellátáson. Voltam munkáltató is,(nem lidl) az a lényeg hogy akar legyél nyitott, kíváncsi a dolgokra, kedves, merj kérdezni.


Menet közben szépen be lehet tanulni. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. A negatív hozzászólásokat törlitek, aki kritikusan szól azt letiltj. Ez nem korrekt viselkedés!


A tény az, hogy a kiszolgálás még sok kívánni valót hagy maga után, a menü sem a rég, az adagok kicsik, a hús sületlen, a személyzet enyhén szólva, bunkó! Az elmúlt két esztendőhöz képest visszafogottabb a béremelések üteme a nagy boltos láncoknál. Ezzel együtt, ha azt nézzük, ki vihet ma haza a legtöbb, akkor az egyik nagy diszkontlánc tűnik befutónak. A két német multi egyébként mind a kínálat, mind az árak, mind pedig a „tálalás” területén rengeteg hasonlóságot mutat, s egyezés mutatkozik abban is, hogy a nyitás napján sem videót készíteni, sem pedig fényképezni nem engedtek senkit az áruház, illetve a hozzá tartozó parkoló területén. Ez egy egyértelműsítő lap , a hasonló megnevezések közötti választást segíti elő.


Ha valamelyik cikkből kerültél ide, arra kérünk, lépj vissza, és pontosítsd benne a hivatkozást , hogy ne erre az egyértelműsítő lapra, hanem közvetlenül a kívánt jelentésre mutasson! Akciós újságok egy helyre gyűjtve, online. Szórólapok, katalógusok online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések