2018. április 9., hétfő

Halak szerelmi horoszkóp

Erre az Oroszlán a tökéletes partner. Te hajlamos arra, hogy sajnáltasd maga és így hívd fel a figyelmet a ki nem elégített vágyaidra, vagy egyszerűen így akarsz törődést. Szerelmi Horoszkóp Halak (február 20. – március 20.) Víz jegy.


Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Horoszkóp hirdetés Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem!


Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Halak szerelmi horoszkóp

Napi horoszkóp - Tekintse meg napi horoszkópját! Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Szerelmi horoszkóp Eredményesen intézheti a család ügyeit ezekben a napokban.


Végére járhat egy szóbeszédnek, és tisztázhatja a félreértéseket a kedvesével. Ha még magányos, a Vénusz egy kedves új partnerrel hozhatja össze. Ne attól féljen, hogy visszautasítják a közeledését. Halak kedvesünk megajándékoz minket hihetetlenül gazdag álomvilágával, s bizony nem kevés romantikával fűszerezi meg a szürke hétköznapokat.


Halak szerelmi horoszkóp

Persze, hogy ezt élvezzük, vagy sem, az, nagyban függ attól, hogy mi magunk mennyire tartunk igényt arra, hogy érzelmeinket kifejezhessük. Halak ( II. - III. 20. ) Ha egyedülálló vagy, a toleranciád és belátásod feléleszthet egy régi kapcsolatot.


Nyáron egy jó barátoddal is közelebbi nexusba kerülhetsz. A tartós kapcsolatban élők szerelmi élete egy kis évközépi néhány hetes konfliktus időszakot leszámítva egész évben kedvezően alakul. Szinte kivétel nélkül mindenki eggyel tovább lép, jöhet az összeköltözés, az eljegyzés vagy éppen a házasság! A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp.


Halak szerelmi horoszkóp

A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.


Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érdemes most egy kicsit lazítani és elutazni. Hiába minden nyájassága: a családtagjait most már csak tettekkel tudja meghatni, az ígérgetések ideje lejárt. Ebben és pénzügyi gondjai megoldásában is sokat segíthet egy isteni szikra, vagy egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések