2018. április 5., csütörtök

Iphone szervíz debrecen

Milyen határidővel dolgozunk? Mivel tudjuk, hogy az idő neked is fontos, így amint ránk bízod a készüléke mi azonnal munkához is látunk. You must to continue. Kijelző csere - gyári 14. Ft : Akkumulátor csere - gyári: 7. Ft: Touch IC csere: 19.


Don’t waste money on costly upgrades and replacements. Telefonok, tabletek, notebookok és navigációk széles választéka! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Hozd el hibás készüléked és azonnal megjavítjuk!


Gyári alkatrészekkel, szervizgaranciával dolgozunk. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron. Be tudjuk szerezni akár a legújabb kiadású új mobiltelefonokat, okos telefonokat, tableteket, iPod-okat.


A legjobb GSM-boltok, mobilboltok ajánlatai egy helyen. Az optikailag tiszta polikarbonát és a. Nálunk az Apple készüléke teljes biztonságban van, mivel hozzáértő szakemberek végzik a javítást. Biztos lehet abban, hogy velünk meg lesz elégedve maximálisan.


Mobiltelefonok szerviz , tabletek gyors és szakszerű javítása. Csobigsm - gsm bolt - Tekintse meg aktuális kínálatát! A nevesebb gyártók készülékeit kivétel nélkül forgalmazzuk és javítjuk is.


Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! Igaz az Apple márkára, és igaz Apple szervizüzletünkre, az iCentrumra is. Hozd be hozzánk sérült vagy elhasznált készülékedet, ahol profi csapatunk az esetek többségében azonnal, mindig jó minőségű alkatrészeket használva megjavítja neke év. Parkolási lehetőség: az üzlet mögött (Szent István tér), illetve a környező utcákban (Kossuth Lajos utca, Szabadság tér, Rézgombos irodaház mélygarázs) fizetős parkolók állnak rendelkezésre.


Vannak olyan hamisított és külső gyártású hálózati adapterek és akkumulátorok, amelyek nem megfelelő kialakításúak, és ezért biztonsági kockázatot jelentenek. Annak érdekében, hogy az akkumulátorcsere keretében eredeti Apple-akkumulátort kapj, egy hivatalos Apple- szerviz felkeresését javasoljuk. Garancián túli APPLE szerviz és EGYÉB készülékek szervizelése. Akku csere, LCD csere, home gomb csere, hangszóró csere, mikrofon csere, csatlakozó csere, képernyő csere, kamera csere, hátlapi kamera csere, előlapi kamera csere, szenzor csere. Cseréje kevés időt vesz igénybe, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett, üzletünkben megvárhatsz.


Iphone szervíz debrecen

Szervizünk és üzletünk Budán, a MOM Parkkal közelében lévő Tartsay Vilmos utcában található. Könnyen megközelíthetsz minket autóval vagy tömegközlekedéssel is. Nem tudom az azonosítóm Hiányzó e-mail vagy ügyfél azonosító! Az iCare kifejezetten Apple termékek javítására szakosodott. A legtöbb szervizzel ellentétben nem csak moduláris javításokat végzünk, hanem munkatársaink szaktudásának köszönhetően szinte bármilyen problémával megbírkózunk.


Egy átlátható weboldalon könnyűszerrel megtalálhatjuk az. Javításainkhoz eredeti alkatrészeket használunk, és igényesen elvégzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk, mert célunk, hogy elégedett Ügyfelünkként jó hírünket vigyed. Mi nem csak egy szerviz vagyunk.


Iphone szervíz debrecen

Mi szeretjük az Apple termékeket. Erdős Ferenc vagyok, a szerviz szakmai vezetője. Gyerekkorom óta elektronikával foglalkozok.


A Pajtás és a Hobbi Elektronika magazin leírása alapján rádiókat, adóvevőket és egyéb készülékeket építettem házilag. Nem volt kérdés, hogy az elektrotechnikai műszerész irányba fogok továbbtanulni és tevékenykedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések