2018. április 10., kedd

Mi a különbség a fekete és a morbid humor között

Mi a különbség a csecsemő és a mák között? A mák nem sír hogyha ledarálják. Orvosnál: - Mit ajánl doki? Nem, de legalább szokja a földet. A Csernobil anya leküldi a gyerekét a boltba.


Fél óra után még nem jött haza a gyerek ezért utána indul az anyja. EYA Skil megmutatja, hogy mi a különbség egy ütvefúró és egy SDS fúró között. Ferrarim nincs a garázsban.


Mi az: kicsi, piros és egyre szélesebb a vigyora? Kisbaba zsilettpengét szopogat. Beteg viccek, halott csecsemős viccek, rasszista és fekete humor.


Mi a különbség a fekete és a morbid humor között

Fárasztó faviccek és nagyon morbid viccek. A tejfölt nem dugom meg, mielőtt megeszem. FUN24: A legjobb vicces videók, GIF-ek és mémek. Nem tudom, sasom még nem volt. Egy felháborodott férfi beront az ideggyógyászhoz.


Az orvos gyorsan lefekteti a pamlagra és megkérdezi, hogy mi a gond. A szakács a mai kaját kevergeti a buzi meg a tegnapit. Mi a teendő, ha egy epilepsziást tal. Pistike csak fej, begurul a karácsony.


Mi a különbség a fekete és a morbid humor között

Mi az: sarokban fekete por és kormos fémdarabok? Hol fekszik az a beteg, akit az úthenger gázolt. V ideojátékoknál és online játékoknál nem csak a PEGI jelöléssel találkozhatunk hanem ESRB ikonokkal is. Szülőként mire érdemes figyelni? Tulajdonképpen minden szülőt arra bíztatnék, hogy mielőtt a gyereke elkezd egy videojátékkal játszani, játssza ki ő maga is.


A fekete humor és a morbid humor között csak stilisztikai különbség van. Ennek egyik eleme, hogy a morbid idegen nyelvű szó, ezért más szöveg-összefüggésben szokás használni. Hiába van angol neve a munkakörödnek, és hiába dolgozol egy fiatal, dinamikus csapat tagjaként, ha minimálbérért napi órában a kukákat kell ürítened. Az internacionalizmus és a multinacionalizmus között csak annyi a különbség , hogy az internacionalizmus alatt lehetett inni a munkahelyen. Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása.


Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. Az, hogy a filozófus egy sötét szobában keresi a nem létező fekete macskáját, míg a teológus meg is találja azt. Ez veszélyes állatos vicc.


A néger beállít a varázslóhoz, és elpanaszolja, hogy nagyon beteg a neje. A varázsló átad egy zacskó port, és így szól a négernek: Menjen haza, és szórja az asszonyra. Másnap újra beállít a néger, és elmondja, hogy a por nem használt. Kap egy újabb zacskó port, de harmadnap megint csak gondterhelt arccal tér vissza.


A vízvezetéknek van csapja az árvagyereknek NINCSAPJA! Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye. Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna.


Az öreg postás már éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések