2018. április 5., csütörtök

Horgász szállás a tiszatónál

Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából. A reggeliről nem is beszélve, ami a kertben termett finom zöldségekből készült friss lecsó formájában került az asztalra, biztosítva számunkra az aznapi energiát a környék felfedezéséhez. Nagyon szívesen jövünk legközelebb is, egyértelműen pontos a szállás ! Sarudi Vendégház Kiadó. A szállás a falu központjához közel helyezkedik el, a strand kilométerre található.


Horgász szállás a tiszatónál

Tágas kert, bográcsozási, grillezési lehetőség, a gépkocsik számára zárt parkoló várja pihenni vágyó vendégeit. Tisza-to településeken szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. A legtöbb tisza tavi kiadó szállás egy helyen!


Kis családi vállalkozásként működik üdülőhelyünk, ahová nagyon sok törzsvendégünk tér vissza szezonról szezonra. Hajóink direkt a több napos horgász kirándulások igényei szerint lettek kialakítva, felszerelve. Amit a Horgász Kártyáról tudni kell!


Horgász szállás a tiszatónál

Vendéglátás és szállás Horgászboltok Szolgáltatások Gyártók és. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó, legjobb weboldalakat. Tisza nyílt, élővilágban nyüzsgő tavát.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Poroszlón az Ökocentrum főbejáratától 1m-re összkomfortos, különálló apartman (max. férőhelyes) kiadó!


Nagy zárt udvar, kocsibeállási és bográcsozási lehetőséggel, nyugágyakkal és kerti bútorokkal. Zárt parkosított udvar, kerti bútorok, bogrács, grill, hinta, homokozó. Vannak, akik már egyszer voltak itt, de nem jutott idejük minden szép és izgalmas dolgot felfedezni. Sétahajó - csónak árak - Ismerje meg szolgáltatásaink rendkívül kedvező árait!


A vendégház szobás, fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, az udvaron kerti bútorokkal, fedett pihenővel, bográcsozási, grillezési lehetőségekkel, kerékpár és kenu használattal várja a pihenni,horgászni, túrázni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Szálláshelyeink a vízparttól 4-perces kényelmes sétával elérhetőek. Folyamatosan járva a tavat, mint túráztató és mint aktív horgász , a hosszú évek alatt felgyűlt tapasztalatainkat kamatoztatjuk vendégfogadóként is. Várjuk Önöket szeretettel a Tisza-tavi Kempingben! A fárasztó munkanapok után mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.


Horgász szállás a tiszatónál

Akár egy egész hetet, akár csak egy hétvégét tölt el kellemes környezetben, hazatérve újult erővel folytathatja a munkát. A magas vízszint miatt úszás közben a tó aljára leállni nem lehetséges. Az átlagos vízszint m, de vannak jóval mélyebb fenékszakaszok is. Szállónk horgásztavát szállóvendégeinken kívül, külsős hobbihorgászok is látogathatják a recepción vásárolható napijeggyel. A pecázni vágyó vendégek részére kialakításra kerültek kiülők és stégek, hogy közelebbről hódolhassanak horgász szenvedélyüknek.


Egészen más élményben lesz részed és nem csak azért, mert nincsenek Tündérrózsák, nincsenek levelek a fákon és melegebben kell öltöznö hanem mert a tavat „leeresztik”, emiatt pedig egy egészen különleges horgász és madárparadicsommá válik. A horgászathoz nem kell sok minden: a Horgász , a felszerelés, és a tökéletes hely. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. A Tisza-Tónál Abádszalókon található a családias hangulatú ZöldWellnessház magánszállás).


Családok,pároknak,társaságoknak pihenni,a wellness részlegben felfrissülni, valamint bográcsolni ugyanúgy alkalmas mint a magányra vágyó párok,emberek részére. Tiszafüred Tisza-Tó Strand apartman. Gyereknap és Pünkösdi király választás. Az udvarban bográcsozni, nyársalni, grillezni lehet, a gyermekeket pedig hinta és homokozó várja.


Apartmanjaink egyszobásak, teljesen felszereltek (konyha, fürdőszoba). Családok, baráti társaságok, párok részére megfelelő kényelmet biztosítanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések