2018. április 16., hétfő

Média és kommunikáció szakközépiskola

Szent György Média és Informatikai Szakgimnázium. Képzés - Móra Ferenc Általános Iskola és Középiskola Győr. A videót a TV14- es osztály készítette.


Marketing és kommunikáció Menőképzés. BA képzés, BA képzések, MA. Képzési Jegyzékben (OKJ) szereplő média , kommunikáció szakirányú szakképesítések megszerzésére. Garabonciás Kommunikációs és Üzleti Szakközépiskola képzései a MOT.


Nézd meg, milyen tanfolyamokat kínál ez az oktatási intézmény. KOMMUNIKÁCIÓ - ÉS MÉDIATUDOMÁNY ALAPKÉPZÉSI SZAK. Az alapképzési szak megnevezése: kommunikáció - és médiatudomány (Communication and Media Science) 2. Kézműipari Szakközépiskola és Szakiskola képzései a MOT. BUDAPEST , Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola, Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola és Gimnázium.


A tizenévesek és a gyerekek között nincs olyan, aki ne hallgatna rádiót, olvasna újságot, ne nézne tévét vagy ne használná az internetet. Az ELTE-n szerzett kommunikáció - és médiatudományi diploma nagy tekintélynek örvend a munkaerőpiacon és az egyetemi világban is. Az elhelyezkedésben sokaknak segített a szakmai gyakorlaton szerzett kapcsolat és tapasztalat. Korábbi hallgatóink a média - és kommunikációs szféra sokféle területre eljutottak. VOSZ Média és Kommunikáció Szekció, Budapest.


A tanfolyam célja, hogy tömegkommunikációs szakembereket képezzen, akik a műsorvezetői, riporteri, publicisztikai ismereteik, fejlett kommunikációs készségeik alapján, a mozgóképek kifejezőeszközeinek birtokában, felkészültek a legkülönbözőbb műfajban televíziós és közéleti műsorok készítésére, továbbá képernyős személyiségekké válhatnak. Szeretnénk olyan ismereteket és a piacon egyedülálló tudást átadni, amely integráltan kezeli az online, az elektronikus és a nyomtatott médiát. Ezáltal megérted és felelősséggel tudod használni a kommunikáció és a média hagyományos és legújabb eszközeit is. A sajtó és média alapfogalmai, rendszere Ismeretek a médiáról Mire is jó a médiaismeret?


El lehet helyezkedni: -újságíróként, szerkesztőként, rádiósként, TV-sként És még? Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok, Média , zene, divat, lakberendezés kategóriában induló tanfolyamok, kedvezményes képzések, országszerte, több intézmény. A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról. Szentannai Sámuel Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Karcag, Szentannai Sámuel utca 18.


Sokak szerint az új digitális univerzumban minden átalakul. A Videós Újságíró Akkreditált képzés a Riport Tv és a Szókratész kéttannyelvű Szakközépiskola közös projektje. Végzett hallgatóink képesek lesznek önállóan elkészíteni komplett kisfilmeket, megtanulnak kamerázni, vágószoftvereket használni, interjút készíteni, egyszemélyes stábként működni.


Szili Kálmán Műszaki Középiskola, Szakiskola és Kollégium Tótfalusi Kiss Miklós Nyomdaipari tagozata, az egri IQ Pont Gimnázium. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken. Kedvenc tantárgyaim a magyar nyelv és az irodalom, a történelem és a matematika.


Középiskolai éveim alatt több városi, megyei szakmai és sportversenyen vettem részt, ahol I-III. Szabadidőmben szívesen olvasok, számítógépezem és sakkozom. A duális médiarendszer 3. A kommunikáció és tömegkommunikáció 4. A reklám fogalma és jellemzői 7. A médiaszöveg, mint termék 6. A hír, tudósítás és riport 8. A televíziós showműsorok 9. Móra Ferenc Felnőttoktatási Szakközépiskola és Gimnázium Radnóti Miklós Kísérleti Gimn.


Szegedi SZC József Attila Ált Isk és Szki Szegedi Szakképzési Centrum Vasvári Pál Szakiskola SZTE Gyakorló Gimn és Ált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések