2018. április 17., kedd

Halak horoszkóp 2019 augusztus

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Halak – havi horoszkóp A hónap elején, bár sok kihívással kell szembesülnö most sem kell mást tenne csak azt adnod önmagadból, ami a lényeged. Menj tovább a megkezdett úton, de közben óvatosan válaszd ki, kivel küzdesz meg. Halak – napi horoszkóp Ha elborítanak az érzelmek, akkor az általában téged megakadályoz abban, hogy tisztán lásd a dolgokat.


Ma pont egy ilyen helyzet adódhat így nem szabad döntéseket hoznod lehetőleg semmilyen fontos ügyben, ami a magánéletedet érinti. A mások szolgálatáért végzett munka ma sok örömet okozhat önnek. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is.


Tudo hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy jó benyomást tegyél a főnöködre, s meg is teszel mindent. A barátságos hangulat egész héten jellemző lehet, s ennek köszönhetően nagy népszerűségre tehetsz szert. A napokban a hegyeket is meg tudnád mozgatni, annyi energiád van. Szerencsés a helyzet, ha a munkád érdekel annyira, hogy ezt a sok energiát a munkahelyi boldogulásodba fektesd. Rengeteg jövés-menés van most ön körül, egészen pontosan augusztus 18-áig, nagyon sok társadalmi eseményen vehet részt.


Halak horoszkóp 2019 augusztus

Lényegében egy bulizásra, nyaralásra alkalmas időszak ez. Itt a friss heti horoszkóp is! Ikrek – napi horoszkóp. Ma igyekezz a szokásosnál többet dolgozni a megjelenéseden, mielőtt elhagyod az otthono mert nagy az esélye annak, hogy a külsődnek jelentősége lesz egy váratlan helyzet, vagy találkozás kapcsán. Ennek érdekében tervezd meg, mit hová helyezel el, milyen biztonsági intézkedéseket teszel meg és ne halogasd tovább ezek beszerzését sem.


Nehogy egy nap nagyon megbánja hogy nem léptél, amikor még lehetett. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Ha erről már tud a választotta akkor is érdemes lenne elmondani, mennyire szereted. Ez a vallomás jó hatással lesz kettőtök viszonyára és a jövőtökre. Te megszokta hogy szinte az összes problémádat egyedül oldod meg, de hidd el, neked is megvannak a határai korlátaid.


Fogadd el hát most annak a segítségét, aki szívesen adja és oszd meg a terhedet valaki mással. Meg fogod látni, nem is olyan rossz az, amikor számíthatsz valakire! Az üzleti tárgyalások során nehézkesebben hangolódsz rá partneredre, mintha kevésbé tudnád átlátni a lehetőségeidet. Megértően és gyengéden bánsz kedveseddel, figyelsz a kapcsolatodra. Szerelmi partnered úgy érezheti, hogy valóban társat jelentesz neki, és ez megteremtheti közöttetek az intim légkört.


Ezek lesznek novemberben a legszerencsésebb csillagjegyek! A horoszkóp azt tanácsolja önnek, hogy ne engedje, hogy bármi elvonja a figyelmét a munkájától, beleértve a magánéletének eseményeit, történéseit is. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Kíváncsivá válhatsz a szerelmi életedben, s úgy érezhete hogy egy új kaland felpezsdítené az életedet.


Jöhet is néhány alkalom az új viszonyra, amelybe szinte fejest ugranál. A munka hamar kifáraszt bennünket. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Augusztus folyamán a Nyilas csillagjegy szülötteinek minden energiájukkal a munkahelyi feladataikra kell koncentrálniuk. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni.


Ezen a héten a fő momentum augusztus 23-ra esik, amikor is Indiában majd egymilliárd ember ünnepli Sri Krisna születésnapját, aki a hindu kultúrkör legfontosabb istene. Viszont az azt megelőző napon vigyázzunk, mert augusztus 22-én igen baljósan állnak a csillagok. Napi horoszkóp augusztus 10.


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések